Haberler

Stajyer Olarak Başladı, Şimdi Ülkelere Yerli Makine İhraç Ediyor

Stajyer olarak başladı, şimdi ülkelere yerli makine ihraç ediyor Kimse destek olmadı, şimdilerde 40'a yakın ülkeye yerli makine ihraç ediyor Fatih Bozkurt: "Türk ekonomisine büyük katkılar sağlamak istiyoruz" "Şuan başarmış durumdayız ve daha da ilerletmeyi düşünüyoruz"İZMİR - İzmir'in...

Stajyer olarak başladı, şimdi ülkelere yerli makine ihraç ediyor

Kimse destek olmadı, şimdilerde 40'a yakın ülkeye yerli makine ihraç ediyor

Fatih Bozkurt : "Türk ekonomisine büyük katkılar sağlamak istiyoruz"

"Şuan başarmış durumdayız ve daha da ilerletmeyi düşünüyoruz"

İZMİR - İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki Fatih Bozkurt, stajyer olarak başladığı iş yerinde bir müddet sonra kendi işinin kurdu ve mesleğin adeta zirvesine yükseldi. 32 yaşındaki genç adam, şimdilerde ise 40'a yakın ülkeye yüzde yüz yerli makineleri ihraç ediyor.

32 yaşındaki Fatih Bozkurt, yıllar önce bir iş yerinde stajyer tornacı olarak mesleğe ilk adımı attı. Oldukça meraklı olan ve mesleğin her türlü inceliklerini kavramaya çalışan Bozkurt, kısa süre sonrada meslekte büyük bir ilerleme kaydetti. Umudunu hiç yitirmeye genç, kendi işini kurmak için bazı kişilerden yardım istedi; ama pekte umduğunu bulamadı. Biraz borç alan, birazda elindeki birikimini değerlendirmek isteyen 32 yaşındaki genç adam, 2003 yılında Torbalı ilçesindeki Yazıbaşı Mahallesi bölgesinde küçük bir makine tesisi kurdu. Fatih Bozkurt, burada ise beton ve taş fabrikalarında kullanılan makinelerinden üretmeye başladı. Bozkurt, yüzde yüz yerli olarak ürettiği makinelerin pazarlamasını iyi yaparak ilgiyi o kadar artırdı ki bazı ülkelerden teklif gelmeye başladı.

Şimdi 40'a yakın ülkeye yerli makine ihraç ediyor

Bozkurt, sınırları aştı ve Azerbaycan, Mısır, Umman, Ukrayna derken tam 40'a yakın ülkeye makineleri ihraç etmeye başladı. Makineler yoğun talep görürken, 32 yaşındaki genç adam başarısının sırrını anlattı. Türkiye'yi temsil ettiği için gurur duyduğunu söyleyen Bozkurt, "Konkasör sektörü özellikle 2000'li yıllar da büyük oran da büyümeye başladı. Bizler ise bu sektöre temelden 2003 yılında girdik ve oldukça büyük başarılara imza ettik. Bu başarımızın en büyük sebebi ise yaklaşık 14 yıldan bu yana aynı ekibimiz ile iş yapıyor olmamız ve ekibimizden yer alan herkes hem yetenek, hem de bilgi olarak sektöre hakim kişilerden oluşmaktadır" dedi.

"Türk ekonomisine büyük katkılar sağlamak istiyoruz"

Başarılı genç girişimci şöyle devam etti:

"Bu sebeple ürettiğimiz her makinede kaliteyi maksimuma çıkartırken, müşteri memnuniyetini sağlamak adına fiyatlarımızı da minimize etmekteyiz. Buna dayalı olarak 14 yılda ortalama 500'den fazla tesis kurmuş olup, devamlı olumlu dönüşler aldık. Bizim gayemiz ülkemizi bu sektör de temsil ederek dünya devi dediğimiz bazı konkasör ve beton santrali firmalarının da önüne geçerek, madencilik sektörün de Türk ekonomisine büyük katkılar sağlamak istiyoruz. Umarım uzman ekibimiz ile de bunu şuan başarmış durumdayız ve daha da ilerletmeyi düşünüyoruz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Fatih Bozkurt Torbalı İzmir Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title