Haberler

Milli yıldız Yusuf Yazıcı'dan büyük imza! Yeni adresiyle çok şaşırtacak

Güncelleme:

Galatasaray'ın gündemindeki Yusuf Yazıcı'nın adresi İngiltere oluyor. Suudi Arabistan veliaht prensinin satın aldığı Newcastle, Yusuf'u Lille'den almak için harekete geçiyor.

Fransa Ligue 1'de Lille forması giyen Yusuf Yazıcı takımından ayrılmaya hazırlanıyor. İngiliz kulübü Newcastle United milli futbolcu için talip oldu.

Yusuf Yazıcı'dan büyük imza! Herkes onu konuşacak

GALATASARAY DEVREDE

Yusuf Yazıcı için son olarak Galatasaray'ın devrede olduğu iddia edilmişti. Sabah'ın haberine göre, Terim'in kadrosunda görmeyi istediği Yusuf'un Galatasaray'a kulübe transferi Trabzonspor'a bağlı. Bordo-Mavililer'in, 20 milyon euro tazminat maddesinden vazgeçmesi gerekiyor. Bu şart transferin önünü tıkadı. Yusuf'un Avrupa'da oynama ihtimali ağır basıyor.

Yusuf Yazıcı'dan büyük imza! Herkes onu konuşacak

YATIRIM TRANSFERİ

Premier Lig'e damga vurmaya hazırlanan Newcastle, potansiyelli futbolculara yöneldi. İngiliz ekibinin, Yusuf'u gündemine aldığı öğrenildi. Limitlerini erkenden kullanmak istemeyen Newcastle'ın kriterlerine uyan Yusuf için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacağı aktarıldı. Yusuf'un Newcastle'a gitme ihtimali kuvvetli görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Newcastle United FC Yusuf Yazıcı Galatasaray Lille Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title