Haberler

Yukatel Denizlispor'da Robert Prosinecki dönemi sona erdi

Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, teknik direktör Robert Prosinecki ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, Prosinecki ile olan sözleşmenin karşılıklı anlaşmaya varılarak sona erdirildiği belirtildi.

Sezon başında Yukatel Denizlispor'un başına geçen Robert Prosinecki, beklenen başarıyı yakalayamadı. Prosinecki yönetiminde, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig'de toplam 9 maça çıkan yeşil-siyahlı ekip, bu müsabakalarda yalnızca 1 galibiyet, 2 beraberlik alabildi.

Türkiye Kupası'nda Turgutluspor ile mücadele eden Denizlispor'da 2-1'lik mağlubiyetin faturası Prosinecki'ye kesildi.

"KARŞILIKLI OLARAK ANLAŞILARAK YOLLAR AYRILDI"

Yeşil-siyahlı kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Yönetim kurulumuz ve Robert Prosinecki arasında bugün yapılan toplantı neticesinde, kendisi ve ekibi ile karşılıklı olarak anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Değerli teknik direktör Robert Prosinecki'ye ve ekibine kulübümüze vermiş olduğu hizmetler için teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Robert Prosinecki Denizlispor Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

angarlı0606:

5-6 Maç işler yolunda gitmiyor mu. . Gönderin gitsin. . en kolay yol değil mi? Kabahat Prosinecki nin mi. . Gelen ne kadar dayanır bakalım!

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title