Haberler

Yolunuz Açık Olsun

Avrupa Ligindeki 3 Temsilcimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor Bu Akşam Play-Off Rövanş Maçlarına Çıkıyor.

Estonya’da Levadia Tallinn’e konuk olacak G.Saray ile Kadıköy’de Sion’u ağırlayacak F.Bahçe, ilk karşılaşmalarda aldıkları galibiyetlerin avantajıyla çok rahat. Trabzonspor’a ise mucize gerekiyor.

LEVADIA - G.SARAY

Saat:21.00

Hakem: Istvan Vad (MAC)

TV: Futbol Smart

Saha: Kadrioru

Galatasaray, Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında bu akşam Estonya’nın Levadia Tallinn takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Temsilcimiz mücadeleye geçen hafta aldığı 5-0’lık galibiyetin rahatlığıyla çıkacak

Karşılaşmanın oynanacağı A Le Coq Arena'da teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde son çalışmasını yapan sarı-kırmızılı takımda, oyuncuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık tutulurken, oyuncular bu bölümde kondisyon ve pas çalışması gerçekleştirdi.

Sakat futbolcular Keita, Ayhan, Kewell, Hakan Balta, Linderoth’ın yanı sıra Baros, Volkan, Aykut ve Uğur kadroda yok.

F.BAHÇE-FCSION

Saat: 21.30

Hakem: Miguel Duarte Paixao (POR)

TV: Euro Futbol

Saha: Şükrü Saracoğlu

Avrupa Ligi play-off turunda Sion’u İsviçre’de oynanan ilk maçta 2-0 yenen Fenerbahçe, rakibini bu kez sahasında ağırlıyor. Rakibine 3 farklı ya da 3-1 ve daha gollü skorlarla 2 farklı yenilmedikçe turu geçecek sarı lacivertli takımda Alex, Deivid, Mehmet Topuz ve Deniz sakatlıkları nedeni ile forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertliler, teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bu akşam son çalışmasını yaptı.

Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenmanda ise futbolcular daha sonra yarı sahada teknik ağırlıklı çalışma yaptı. Dar alanda çift kale maçın ardından, sarı-lacivertli ekip sahada kalarak özel bir çalışma daha gerçekleştirdi.

Takım kaptanı Alex ve Mehmet Topuz, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde, takımdan ayrı çalıştılar. Sakatlıkları bulunan Deniz Barış ve Deivid ise antrenmana katılmadı.

Fenerbahçeli futbolcular, antrenmanın ardından FC Sion maçı için tesislerde kampa girdi.

TOULOUSE-TRABZON

Saat: 22.00

Hakem: Serge Gumienny (BEL)

TV: D Smart

Saha: Municipal

Fransa'nın Toulouse takımına, geçen hafta Avni Aker’de 3-1 kaybeden Trabzonspor, Avrupa Ligi play-off turunda zor rövanşa çıkıyor. Temsilcimizin turu geçmesi için rakibini 3 farklı ya da 4-2 ve daha gollü skorlarla 2 farklı yenmesi gerekiyor.

Trabzonspor maçın oynanacağı Stadium de Touluose'de, teknik direktör Hugo Broos yönetiminde 1 saat süren antrenman yaptı.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda ısınmı hareketlerinin ardından gruplar halinde dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi.

Bordo mavililerde Yattara ile Engin oynayamayacak.

Kaynak: Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title