Haberler

Yılın en büyük bilardo organizasyonu Ankara'da başladı

Güncelleme:

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Ankara'da düzenlenen 3 Bant Dünya Bilardo Şampiyonası'nda Türkiye'nin başarılı olmasını ve dünya şampiyonlukları yaşamasını umduklarını belirtti.

SPOR Ersan Ercan Yılın en büyük bilardo organizasyonu Ankara'da başladı

'İnşallah dünya şampiyonlukları yaşayarak ülkemize bu gururu yaşatırız'

Alper ŞAŞMAZANKARA, (DHA)- TÜRKİYE Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Bundan önceki yıllarda bir çok dünya şampiyonumuz var ve bu şampiyonada da kendi ülkemizde, kendi şehrimizde madalyaları toplar, inşallah dünya şampiyonlukları yaşayarak ülkemize bu gururu yaşatırız dedi.

3 Bant Dünya Bilardo Şampiyonası, Ankara'da devam ediyor. Türkiye Bilardo Federasyonu ev sahipliğinde 06-23 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan şampiyona erkekler, kadınlar, gençler ve artistik kategorilerinden oluşuyor. 3 Bant Bilardo Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi Erkekler kategorisinde; Tayfun Taşdemir, Berkay Karakurt, Tolgahan Kiraz ve Ömer Karakurt, Kadınlar kategorisinde Gülşen Degener, Güzin Müjde Karakaşlı ve Gençler kategorisinde Burak Haşhaş, Denizcan Akkoca, Abdullah Kaya, Alptekin Canözkan, Hakan Görgüç temsil ediyor. Artistik Bilardo Dünya Şampiyonası'nda ise Barış Cin, Mehmet Sezer, Serdar Gümüş, Hacı Arap Yaman ve Tuncay Gülay temsil ediyor.

YILIN EN BÜYÜK BİLARDO ORGANİZASYONU

75'incisi yapılan Dünya Bilardo Şampiyonası'na ilişkin Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulunan Türkiye Bilardo Federasyonu (TBF) Başkanı Ersan Ercan, toplam 25 ülkeden 128 sporcunun katılım sağladığını söyledi. Yılın en büyük bilardo organizasyonu olduğunu kaydeden Ercan, Bundan önceki yıllarda bir çok dünya şampiyonumuz var ve bu şampiyonada da kendi ülkemizde, kendi şehrimizde madalyaları toplar, inşallah dünya şampiyonlukları yaşayarak ülkemize bu gururu yaşatırız. Şampiyonanın erkekler kategorsinde maçları dün başladı, Pazar gününe kadar devam edecek. Pazartesi günü de saat 1600'da finalimiz var. Geçen senenin şampiyonu Türkiye'ydi, bu sene de inşallah altın madalyayı ve şampiyonluk kupasını Türkiye'de bırakırız dedi.

Turnuvanın gerçekleştirildiği tesisin dünyanın en büyük ve modern uluslararası bilardo tesisi olduğunu belirten Ercan, Bu nedenle dünya şampiyonasının buraya alınmasında en büyük faktörlerden biri. Tüm dünyanın beğendiği ve takdir ettiği bir tesis. Bu tesiste daha önce dünya kupaları oynandı ama dünya şampiyonası ilk defa oynanıyor. Bu gururu yaşamak ve başarılarla dolu bir şampiyona geçirmek en büyük hedefimiz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Ankara Dünya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title