Haberler

Yeni Diyarda Heyacan Dorukta

Güncelleme:

Son iki haftada heyecan dorukta Yeni Diyarbakırspor'un da mücadele ettiği 3.lig 2. Grupta liderlik ve Play-Off mücadelesinde heyecan son haftaya kadar sürecek.

Son iki haftada heyecan dorukta Yeni Diyarbakırspor'un da mücadele ettiği 3.lig 2. Grupta liderlik ve Play-Off mücadelesinde heyecan son haftaya kadar sürecek. 32. Hafta sonunda Lider Eyüpspor bu hafta Maltepespor karşısında aldığı mağlubiyet rakiplerinin iştahını kabarttı.

Eyüpspor haftayı 65 puanla tamamlarken en yakın takipçisi olan Sivas Dört Eylül Belediyespor ise sahasında kazandığı 3 puanla 62 puana yükseldi. Artık ligde son 2 haftaya girilirken, liderlik mücadelesi son haftaya kadar sürecek gibi. Yeni Diyarbakırspor ise, bu hafta aldığı mağlubiyet ile liderlik şansını matematiksel olarak ta kaybetti. 58 Puanda kalan Yeşil-Kırmızılı ekipte bundan sonraki hedef, 2.lik, 3.Lük mücadelesi olacak. Play-Off eşleşmelerinde 2. ile 5., 3. ile 4. sıradaki takımlar çift maç yapacaklar. Play-Off maçlarında İlk maçı deplasmanda oynayarak avantaj yakalamak isteyen ekipler ligi 2. ya da 3. bitirmek zorunda. Diyarbakırspor kalan son maçta 6 puan alarak, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Maltepespor Eyüpspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title