Haberler

Yaz Saati Kararıyla Avrupa Maçları Gece 00.00'da Başlayacak

Güncelleme:

Yaz saati kararının yürürlüğe girmesiyle birlikte Schalke - Galatasaray mücadelesi saat 23.00'te, Sarpsborg - Beşiktaş ve Trnava - Fenerbahçe maçı 00.00'da başlayacak.

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün yurtta uygulanan ileri saat uygulamasının devam ettirilmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı kararıyla, gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla bütün yurtta uygulanan mevcut ileri saat uygulaması her sene, yıl boyu sürdürülecek.

KARAR AVRUPA MAÇLARINI VURDU

Kararın yürürlüğe girmesi, Avrupa maçlarını takip etmek isteyen Türk taraftarları vurdu. Buna göre 6 Kasım'da Şampiyonlar Liginde oynanacak Schalke 04 - Galatasaray mücadelesi saat 23.00'te, 29 Kasım ve 13 Aralık'ta oynanacak Sarpsborg - Beşiktaş ve Trnava - Fenerbahçe maçları ise gece 00.00'da başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

HOCAEFENDİ:

ulan şu hükümetin bir tanede akıllı işi olsun be sanki avrupadan daha kurnazız gün ışıgından fazla faydalanacakmısız elalem gidiyor aya biz kalıyoruz yaya işe bak

25
34
yanıtYanıtla
sinoplu:

hocaefendi muarem ince başkan olunca 3 saat geri alır meral hanım başkan olursa 5 saat geri alır seçime ne kaldı

yanıt1
yanıt1
hocaefendi:

sinoplu kardeş benim istediğim kişi malesef çok uzaklarda ama bir gün oda olur inşllh

yanıt1
yanıt0
MUSTAFA YAŞAR DEMİRTAŞ:

oldu ya işte sabah namazına kadar izleriz namazı kılar yatarız :D

35
0
yanıtYanıtla
FİLOZOF:

paralı satılık satılmış şifreli futbol kanalları Türk futbolunu sonsuza kadar öldürmüştür kimsenin bi seyrettigi yok bunların tanrısı paradır sonsuza kadar iki yakaları bir araya gelmez asla

23
3
yanıtYanıtla
YİNE Mİ BADANA:

ben çözümü buldum evdeki tüm saatleri telefonda dahil iki saat geri alıyoruz. böylelikle maçlar 2 saat erken başlayacak. ha tabi maçtan sonra saati düzeltmeyi unutmayın sabah işe geç kalırsınız yoksa

19
6
yanıtYanıtla
PERDE:

aferim ilerleme var on senede level 2desin bravo

yanıt8
yanıt0
Kenan:

Süper zeka

yanıt6
yanıt0
Adınızı Yazın:

DÜNYADA HERGÜN GECEYARISI SABAHA KARŞI MAÇLAR VAR KİMSE SORUN ETMESİN KARDEŞİM BİRŞEYLEREDE ALIŞALIM NOLUR YANİ YOK EFENDİM SAATLER ALINMAMIŞ GERİYE OTUR EVİNDE İZLE PARAN VARSA STADYUMA GİT HERŞEYEDE BAHANE UYDURMAYALIM O FUTBOLCU VE TAKIMLARIN SORUNU DÜNYANIN GELİRİ VAR BİZ YENİDEN DÜNYAYA GELSEK GÖREMEYİZ O PARALARI NİYE DERT EDİYORUZ. BİZLER ÖNCE KARNIMIZI DOYURALIM BIRAKALIM BU İŞLERİ.

2
22
yanıtYanıtla
caner:

sabah direk ise geliriz artık :)

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title