Haberler

Yat Yarışları

TAYK Deniz Kuvvetleri Kupası Yarışı Çeşme'de sona erdi

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın desteğiyle Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) tarafından bu yıl 42. kez düzenlenen TAYK-Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışları, Çeşme'de sona erdi.

İstanbul'da başlayan, ilk etabı Bozcaada'da tamamlanan yarışın ikinci etabı Çeşme'de sonuçlandı.

Sınıflarında dereceye girenler şöyle:

IRC I:  1. Define-Yücel Özbek, 2.Farfara-Farfara Ekibi/Erhan Uzun, 3. KIA Acadia-Vedat Tezman/Orhan Tüker

IRC II:  1. Komet Cheese-Levent Özyörük/Levent Peynirci, 2.Matrak-Orhan Özdaş, 3.Eker Yayık Ayran-Ahmet Eker

IRC III:  1.Yediçeriler-Feyyaz Ünal, 2.Shak Shuka-Utku Çetiner, 3.Puma  Hunter-Ergün Türker

IRC IV:  1. Gambas-Metin Zavaro, 2. Afken Lady Antioche-Özcan Özverim, 3. Ada Pupa Adrenalin-Murat Gökçen

Destek: 1. Olimar Happy Lemon-Lemon Sailing School, 2. Maui-Ufuk Tiyanşan, 3. Vivace Budget Sailing-Budget Sailing/Hasan Şimşek

Doğu Ege Yelken Haftası

Öte yandan bugün başlayacak Doğu Ege Yelken Haftası yarışlarında ilk gün International Çeşme Yacht Club (ICYC) kupası yarışlarından sonra yarın iki orsa/pupa yarışı yapılacak, Yarışlar 18 Temmuz Çarşamba günü Çeşme-Didim arasındaki Çakabey-932 yarışı ile sona erecek. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Bozcaada İstanbul Türkiye Çeşme Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title