Haberler

Dart Antrenörü Didem Eliaçık, Bir Kadın Sporcu Tarafından Darp Edildi

Güncelleme:

Yalova'da dart antrenörlüğü yapan Didem Eliaçık, 15 sporcusuyla katıldığı turnuvada bir kadın sporcu tarafından darp edildiğini ve bu sırada üzerine yürüyen hakem ve 2 sporcuyla da arasında arbede yaşandığını söyledi. Eliaçık, yaşanan olayın ardından polis çağırdığını ve yasal haklarını arayacağını belirtti. Ayrıca, daha önce de benzer bir durum yaşadığını ve o dönemde haksız şekilde görevinden alındığını ifade etti.

Yalova'da dart antrenörlüğü yapan Didem Eliaçık, 15 sporcusuyla katıldığı turnuvada bir kadın sporcu tarafından darp edildiğini ve bu sırada üzerine yürüyen hakem ve 2 sporcuyla da arasında arbede yaşandığını söyledi.

Didem Eliaçık, 6 Nisan 2024 tarihinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Dart Salonu'nda düzenlenen Şehit Eren Bülbül Türkiye Şampiyonası 5. ayağı il seçmelerine 15 sporcusuyla katıldı. Eliaçık, dart hakemi ve antrenörü olan H.Z.'yi harcırah kazanmak için sporcu olarak katıldığı turnuvada, oyuncusunun olmamasına rağmen sporculara müdahale etmesinden dolayı uyardığını ifade etti. Yaşanan tartışmada H.Z.'nin kendisine saldırdığını, bunun yanı sıra hakem T.S., sporcular S.Ü. ve H.A.'nın da üzerine geldiğini, arbede yaşandığını anlatan Eliaçık, şöyle konuştu:

"Katıldığımız il seçmelerinde darp ve gaspa uğradım. 15 sporcumun yarışmaları sırasında rencide edici davranışlarda bulunan şahıslar sporcularımın müsabakaları kaybetmesi için ellerinden geleni yaptılar. Kendilerine bunu yapmamalarını ikaz ettiğimde üstüme yürüdüler. Ağza alınmayacak laflar ettiler. Bir kadın olarak H.Z. adlı sporcu üstüme gelerek elimden telefon ve gözlüğümü alarak yere atıp kırdı. Kollarımda darp izleri halen mevcut. Polis çağırdım, karakolda tutanak tutuldu. Yasal haklarımı aramak içinde elimden geleni yapacağım. Bir kadının bir kadına bunu yapmasını hazmedemiyorum."

"Kariyerimi zedelemek için ellerinden geleni yaptılar"

Yaşadığı saldırı nedeniyle büyük şok yaşadığını dile getiren Eliaçık, "Sporcularımdan bir tanesi Türkiye üçüncülüğü aldı. 15 tane sporcumun kariyerleri ve hayatları dart sporuyla şekilleniyor. Sporun bitmesini istemiyoruz. Sporcularımın da üzülmesini hazmedemiyorum" dedi.

2022 yılında da aynı şekilde olaya karışan bazı sporcularla benzer bir durumun yaşandığını ve bununla ilgili de yasal süreçleri o dönemde attığını sözlerine ekleyen Didem Eliaçık, o dönemde 'İl Temsilciliği' görevinden haksız şekilde alındığını ifade ederek, "Yaşanan olaylara karşı yasal süreçleri başlatmıştım. Bu kişiler hakkında sonuna kadar gideceğim. Şikayetimin arkasındayım. İl temsilciliğimi ve kariyerimi zedelemek için ellerinden geleni yaptılar ve aldılar. Ben bir kadın olarak bu durumun karşısında sonuna kadar savaşacağım" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yalova Spor Hukuk Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

title