Haberler

Uşak: Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A Takımlarından Uşaksor, İlk Yarının Son Haftasında Kendi Sahasında Oynayacağı Diyarbakırspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı.

Türk Telekom Lig A takımlarından Uşaksor, ilk yarının son haftasında kendi sahasında oynayacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Devreyi galibiyetle kapatmayı hedefleyen Kırmızı-siyahlılarda sakatlıkları bulunan Soner ve Turan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Timuçin Çuğ, Diyarbakır karşısında galip gelip ligde kalma yolunda ilk devreyi üç puanla kapatmak istediklerini söyledi. Diyarbakır maçında puan kaybına tahammüllerinin olmadığını ve taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını söyleyen Timuçin Çuğ, "Takım olarak eksiklerimiz var. Diyarbakır maçında taraftarlarımızın da desteğini alarak galip gelmek istiyoruz. Devre arasında gerekli takviyeler yapılacak. Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadro ile hazır bir durumda başlayacağız. Ancak öncelikle Diyarbakır engelini aşmamız gerekiyor. Bütün hesaplarımızı bu maç için yapıyoruz. Taraftarlarımızın bu maçta bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum" dedi.

Öte yandan Kırmızı-siyahlı ekip Diyarbakır maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çift idmanla tamamladı. Yarın sabah kampa girecek olan takımda oyuncuların hırslı olması teknik heyeti sevindiriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title