Haberler

Üniversite Sporları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Kırşehir'de Başladı

Güncelleme:

Kırşehir Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada, 54 üniversiteden 600'e yakın sporcu mücadele ediyor. Şehirde spor heyecanı yaşandığını ifade eden Gençlik Hizmeteleri İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, sporculara Kırşehir'in kültürünü de tanıtma fırsatı yakalandığını ve sporcuların Cacabey Medresesi'ni, Ahi Evran-ı Veli ve Neşet Ertaş'ın kabirlerini ziyaret ettiğini söyledi. Düzenlenen müsabakalar ise 17 Şubat tarihinde tamamlanacak.

Üniversite Sporları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Kırşehir'de başladı. Kırşehir Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada, 54 üniversiteden 600'e yakın sporcu mücadele ediyor.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Üniversite Sporları Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda 54 üniversiteden 600 sporcu mücadele ediyor. Şehirde spor heyecanı yaşandığını ifade eden Gençlik Hizmeteleri İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, sporculara Kırşehir'in kültürünü de tanıtma fırsatı yakalandığını ve sporcuların Cacabey Medresesi'ni, Ahi Evran-ı Veli ve Neşet Ertaş'ın kabirlerini ziyaret ettiğini söyledi. Düzenlenen müsabakalar ise 17 şubat tarihinde tamamlanacak. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Neşet Ertaş Ahi Evran Kırşehir Gençlik Türkiye Spor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title