Haberler

Uğur Dündar'dan Sevilla maçı öncesi Fenerbahçe camiasına çağrı: Göster büyüklüğünü

Güncelleme:

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'dan sarı-lacivertli camiaya Sevilla maçı öncesi destek niteliğinde bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Dündar yaptığı paylaşıma, "Sevgili Fenerbahçe'm, depremin üzerine sel felaketinin getirdiği acılarla dolu şu günlerimizde ele şu Sevilla'yı da, yüreklerimize su serpilsin. Haydi Fenerbahçe'm göster büyüklüğünü...." notunu düştü.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında bu akşam taraftarı önünde İspanyol ekibi Sevilla ile kozlarını paylaşacak. İlk maçta 2-0 mağlup olan sarı-lacivertliler, oldukça zorlu bir mücadeleye sahne olacak karşılaşmada tur arayan taraf olacak.

UĞUR DÜNDAR CAMİAYA SESLENDİ

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, tur için sahaya çıkıyor. Sarı-lacivertliler, son 16 turu ilk maçında İspanya'da 2-0 mağlup olduğu Sevilla'yı Ülker Stadı'nda konuk edecek. Heyecan mücadelesi oldukça yüksek olacak olan karşılaşma öncesi Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesi Uğur Dündar'dan Fenerbahçe camiasına destek niteliğinde bir paylaşım geldi.

"HAYDİ FENERBAHÇE'M GÖSTER BÜYÜKLÜĞÜNÜ"

Dündar yaptığı paylaşımda, "Sevgili Fenerbahçe'm, depremin üzerine sel felaketinin getirdiği acılarla dolu şu günlerimizde ele şu Sevilla'yı da, yüreklerimize su serpilsin. Haydi Fenerbahçe'm göster büyüklüğünü. İspanya'daki Sevilla maçında tribünler 90 dakika hiç susmadı. Hafta sonu Premier Lig'de, 2-2 berabere biten Leeds United-Brighton maçını izledim. 40 bin kişilik stadyum hıncahınç doluydu ve Leeds taraftarları küme düşme düşme hattındaki takımlarını son saniyeye kadar çılgınca desteklediler." ifadelerini kullandı.

İşte Uğur Dündar'ın o paylaşımı;

Uğur Dündar'dan Sevilla maçı öncesi Fenerbahçe camiasına çağrı: Göster büyüklüğünü

Uğur Dündar'dan Sevilla maçı öncesi Fenerbahçe camiasına çağrı: Göster büyüklüğünü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Uğur Dündar Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Ancinsan Toranaga:

Bir FB'li olarak Reisten resmen özür dilenene kadar fenevin rakibini destekliyorum

20
40
yanıtYanıtla
ahmet:

ben bu adamı fenerbahçe camiasında görmek istemiyorum

25
17
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Elensinler

14
22
yanıtYanıtla
cemil karaca :

Büyük olan yanlızca Allah'dır reisi o türbünlerde yuhlatan sen ve Ali koçtur Fenerbahçe sizden kurtulmadıkça benim gibi milyonlarca taraftarın gözünde ve kalbinde Fenerbahçe bitmiştir birazcık adamsanız çeker gidersiniz .

10
4
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Eski bir fenerbahceli olarak bugün sonuna kadar Sevillayi destekliyorum. Artık güzel anadolunun, güzel takımı olan Konyasporluyum.

6
4
yanıtYanıtla
Mehmet Celik:

buyukluk soylemle olmuyor basariyla oluyor bosariliyi yuhalatip basirisizi alkislatmak da ayni defolun fb den ve yalanci kanalinizdan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title