Haberler

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur Kuraları

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Arıboğan, Almanya'nın Schalke 04 takımıyla eşleştikleri için mutlu olduklarını, söyledi.

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Almanya'nın Schalke 04 takımıyla eşleştikleri için mutlu olduklarını, ancak kolay bir kura olmadığını söyledi.

UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde gerçekleştirilen kura çekimi töreninin ardından eşleşmeyi AA muhabirine değerlendiren Arıboğan, "Açıkçası eşleşebileceğimiz 7 takımın hepsi de güçlüydü. Schalke ile ilgili birçok görüş vardı. Birçok sporsever, Galatasaraylı yönetici, taraftarlar nedense Schalke'yi istiyorlardı. Orada nedense dememin sebebi, orada çok yoğun bir Türk nüfusunun yaşıyor olmasından dolayı. O nedenle mutluyuz iyi bir kura olduğunu düşünüyorum. Ama kolay bir kura olduğunu düşünmüyorum. Onu da belirtmek isterim" dedi.

"Devler Ligi"nde zayıf takım olmadığını, Schalke 04'ün de grup mücadelesinde Arsenal'i geçerek grup birincisi olarak 2. tura geldiğini hatırlatan Arıboğan, "Ama bizim takımımız, kuvvetli bir takım. Özellikle hedef maçlarda, çok başarı gösteren bir takım. Gruptan çıkmak bir hedefti. Yeni hedefimiz Schalke'yi geçmek. Umarım geçeriz ve Türk toplumunu, Türk insanını, Türkiye'yi bir kere daha sevince boğarız" diye konuştu.

Transfer yapıp yapmayacakları sorusu üzerine Lütfi Arıboğan, "O konuda herhangi bir faaliyetimiz yok ama teknik heyetimizin bir ihtiyacı olursa ve bunu bizi belirtirlerse mutlaka gerekeni yapacağız" dedi.

-Schalke 04 Kulüp Sekreteri-

Alman Schalke 04 kulübü sekreteri Moritz Beckers-Schwarz da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde artık üçsüz takım olmadığını ifade ederek, "Galatasaray ile oynayacağımız için heyecanlıyız. Şubat ayında İstanbul'dayız, Mart ayında ise Gelsenkirchen'deyiz. Orada Türk toplumu var gerçekten enteresan bir maç olacak. Biz Galatasaray'ın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz, özellikle de Şampiyonlar Ligi'nde... Bu sezonun gol kralı bu takımda. Çok sert bir mücadele olmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Schwarz, eski oyuncuları Hamit Altıntop'u da yeniden Gelsenkirchen'de görecekleri için mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Barış Seçkin

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - NYON

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Lütfi Arıboğan Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title