Haberler

Trabzonspor'a UEFA'dan ret! Deprem felaketine rağmen Basel maçı oynanacak

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye'yi vuran deprem sonrası UEFA Konferans Ligi play-off turunda 16 Şubat Perşembe günü İsviçre'nin Basel takımı ile oynanacak ilk karşılaşma için UEFA ile görüştüklerini açıkladı. Ağaoğlu, "Mental olarak da durumu biliyorsunuz.' dedik. Fiziki şartlarda bir sıkıntı yoksa UEFA maçı oynatıyor. Biz de bu maçın hazırlıklarına yarın başlayacağız." ifadelerini kullandı.

UEFA yetkilileriyle görüşme gerçekleştiren Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Basel ile oynayacakları UEFA Konferans ligi play-off turu maçının ertelenmeyeceğini belirtti.

"ÇALIŞMALARIMIZ MAÇIN OYNANACAĞI ŞEKLİNDE"

Ahmet Ağaoğlu yaptığı açıklamada, "'Mental olarak da durumu biliyorsunuz.' dedik. Fiziki şartlarda bir sıkıntı yoksa UEFA maçı oynatıyor. Biz de bu maçın hazırlıklarına yarın başlayacağız. Çalışmalarımız maçın oynanacağı şeklinde." ifadelerini kullandı.

AKADEMİDE KONUK EDECEKLER

Trabzonspor Kulübünün takım otobüsü, deprem bölgesinden 40 depremzedeyi Trabzon'a getiriyor. Bu akşam Malatya'dan hareket edecek otobüsle Trabzon'a gelecek depremzedeler, kentte uygun yerlere yerleştirilecek. Trabzonspor Kulübü ayrıca 25 kız ve 30 erkek çocuğu olmak üzere toplam 55 depremzedeyi de Trabzonspor Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi ve Özkan Sümer Futbol Akademisi'nde konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Konferans Türkiye İsviçre Deprem Basel Basel Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Numan Tosun:

Sayın Başkanım,sonuç zaten belli,bence hiç çıkmayın hükmen mağlup olun ,oynarsak bunlar bize en az 5 çeker,hiç olmazsa 3 0 kaybederiz,bu durum da zaten oynamamalıyız,ülkem kan ağlarken nasıl oynayacaksınız maçı...

88
6
yanıtYanıtla
ferfer:

sizin maçınızda sizde batın be uefa haşa Allahmı lan dediğini yapıyorsunuz adam olan maça falan çıkmaz kimin ne dediği önemli değil ülke ne halde siz ne derttesiniz be Allahsızmısınız nesiniz

54
17
yanıtYanıtla
Murat Kazancı :

Sakın maça çıkarmayın takımı.İstemiyoruz.

52
6
yanıtYanıtla
Fahri Çelik:

Kesinlikle maça çıkmaması lazım çok mu lazım

51
5
yanıtYanıtla
Taner Yurttaş:

Bence de oynanmaması lazım. Herkes taktirle karşılayacaktır.

49
3
yanıtYanıtla
ferfer:

utanmadan maça çıkar oynarsınız dimi hiç utanmazsınız yani uefa oynatıyormuş bu nasıl kafa be milletin derdi sizin topunuzmu şimdi akılsızlar uefa dedi diye çıkar oynarsanız Allah belanızı versin daha bişey demem

15
18
yanıtYanıtla
Cihan Demirbas:

Ceza olmasa çıkmazsa seneye de gider

17
3
yanıtYanıtla
Daniel Vogel:

Gitmeyin o zaman sonucları ne olursa olsun. Gitmeyin..

14
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title