Haberler

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Fethiye'de Başladı

Güncelleme:

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın 3. ve son ayağı Muğla'nın Fethiye ilçesinde başladı. Fethiye Belediyesi ve Fethiye Orman Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenen şampiyona için Beşkaza Meydanı'nda magazin startı verildi. Sporcular, Esenköy Mahallesi'ndeki Akdeniz Off Road Parkı'nda mücadele etti.

- Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın son etabı Fethiye'de başladı

MUĞLA - Muğla'nın Fethiye ilçesinde Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın 3. ve son ayağı, magazin startı ve 1. ayak yarışlarıyla başladı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Orman Spor Kulübü iş birliğinde düzenlenen şampiyona için Beşkaza Meydanı'ndaki magazin startı verildi. Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nun verdiği startla ilçe merkezinde tur atıldı. Magazin startının ardından Esenköy Mahallesi'ndeki Akdeniz Off-Road Park'ta 1 . ayak yarışları yapıldı. Isınma turlarının ardından 36 sporcu yarışın ilk etabında, 550 metre uzunluğundaki parkurda birbirinden zorlu yapay engelleri geçerek dereceye girmek için mücadele etti.

Fethiye'de ilk kez süper enduro yarışı düzenlendiğini söyleyen Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir, "Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Fethiye Orman Spor Kulübü Derneği olarak ilk kez Fethiye'de Süper Enduro Şampiyonası düzenliyoruz. İzleyicilerimiz bugünlere kadar motocrossu gayet iyi biliyor. Enduro yarışları yapıyorduk ama artık Fethiye Enduro yarışlarının daha görsel olanını istemişlerdi bizden. Biz de onlara motocross yarışları gibi toplu start alabilecekleri bir yarış hazırladık. Çok heyecanlı bir yarış olacak. 36 sporcumuz var. Kıyasıya mücadele edecek. Bu şampiyona sezonun final yarışı. Yarın heyecan gün boyu doruklarda olacak. Tüm Fethiyeli motor severleri bekliyoruz. Bu şampiyonalarımızı bugüne kadar takip edenler bilecektir. Sarı Mehmet lakabı ile Mehmet Özyarım sporcumuzun anısına yapıyoruz. Kendisini maalesef 72 yaşında kaybettik. Yıllardır Fethiye Orman Spor Kulübü'nde yarışan bir sporcumuzdu. Onu da bu vesile ile anacağız. Tüm motorseverleri bekliyoruz" dedi.

Şampiyona, yarınki yarışların ardından ödül töreniyle sona erecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fethiye Belediyesi Türkiye Akdeniz Fethiye Muğla Spor Yerel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title