Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda Şampiyonluk Mücadelesi Veren Adana Demirspor'da, Tarsus İdmanyurdu Deplasmanında Alınan Galibiyetin Sevinci Sürerken, Küçükköyspor Maçı Hazırlıkları da Başladı.

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirspor'da, Tarsus İdmanyurdu deplasmanında alınan galibiyetin sevinci sürerken, Küçükköyspor maçı hazırlıkları da başladı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Adem Atılgan, takımının Tarsus'ta kendine yakışır bir mücadele ortaya koyarak haklı bir galibiyet aldığını, taraftarlara da centilmenliğe gölge düşürmeden takımlarını destekledikleri için teşekkür ettiğini söyledi. Adana Demirspor'un Yükselme Grubu'ndaki tek hedefinin şampiyonluk olduğunu, bunu başarmak için de futbolcularına, teknik heyete ve taraftarlarının desteğine güvendiğini ifade eden Başkan Atılgan, "Adana Demirspor, bu sezon şampiyonluğa baş koydu. Tüm çabamız, tek hedefimiz, şampiyonluk içindir. Takımımıza, teknik heyetimize, taraftarımıza güvenimiz tam. Güçlü, inançlı ve dinamik bir takım kurduk. Taraftarımız da hep yanımızda. Bize güvenenleri mahcup etmemek adına bu sezon mutlaka Türk Telekom Lig A'ya yükselmek istiyoruz. Şampiyonluğu herkesten çok istiyoruz. Önce Allah'ın, sonra şansımızın ve hami başkanımız Aytaç Durak'ın yardımıyla başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Öte yandan Adana Demirspor'da, 11 Şubat Pazar günü oynanacak Küçükköyspor maçının hazırlıkları başladı. Mavi-lacivertliler'de sakat olan sağ kanat oyuncusu Kasım'ın durumu hızla iyileşirken, Mehmet Yılmaz ve Ali Yılmaz'ın tedavileri ise sürüyor.

(DF-KÇ-KÇ-RO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title