Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A'da Mücadele Eden Mardinspor, Hafta Sonu Deplasmanda Oynayacağı Orduspor Maçında Mutlak Galibiyet Hedefliyor.

Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Mardinspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Orduspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

Geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalan Mardinspor'da, Orduspor maçı hazırlıkları başladı. Feyyaz Uçar ile çok iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Mardinspor Teknik Menajeri Şekip Elik, birçok takımın ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapamadığını belirterek, "Üç maçta 5 puan aldık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında üstün oynayan ve gol fırsatlarını kaçıran yine biz olduk. Sağlık olsun. Bizim için her maç ayrı bir final havası içinde oynanmaktadır. Biz kimsenin üzerine herhangi bir hesaplama yapmıyoruz. Hedefimiz her maçtan puan ve puanlar çıkarmaktır. Nitekim de gidişatımız öyle seyrediyor. Bu hafta deplasmanda Orduspor ile yapacağımız maçtan, galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Biz rakibi düşünmüyoruz. Aksine rakip bizi düşünsün. Orduspor maçı hazırlıklarımızı günde çift idmanla sürdürüyoruz. Çetin kış mevsiminin getirdiği ağır koşullara rağmen antrenmanlarımızı kendi sahamızda sürdürmekteyiz. Takımda şu anda sakat veya cezalı futbolcumuz yok" dedi.

Mardinspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ise , İstanbulspor maçını unuttuklarını ve Orduspor maçına hazırlandıklarını söyleyerek, "Şartlar ne olursa olsun, biz galip gelmek için oynayacağız. Puan cetvelindeki durumumuzu koruyarak üst sıralara tırmanmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Ligin ikinci yarısındaki maçların ilk yarısına oranla daha çetin ve sert geçeceğini tahmin ediyoruz. Bu yönde tedbirlerimizi alıyoruz" şeklinde konuştu.

(EA-FA-MFS-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title