Haberler

Trabzonspor'da Beşiktaş Mesaisi Başladı...

Trabzonspor, Denizlispor Galibiyetinin Ardından Yaptığı 1 Günlük İzinden Sonra Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Bu Sabah Yaptığı Antrenmanla Başladı. Teknik Direktör Ziya Doğan Yönetimindeki Çalışmada, Hafif Sakatlığı Bulunan Ayman Salonda Çalışırken, Diğer Tüm Oyuncular İdmana Katıldı.

Trabzonspor, Denizlispor galibiyetinin ardından yaptığı 1 günlük izinden sonra Beşiktaş maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Ziya Doğan yönetimindeki çalışmada, hafif sakatlığı bulunan Ayman salonda çalışırken, diğer tüm oyuncular idmana katıldı. Hasan Üçüncü doktor kontrolünde düz koşu yaptı. Hafif tempolu koşularla başlayan çalışmada Teknik Direktör Ziya Doğan dar alanda pres ve pas çalışması uygularken, sık sık futbolcularını uyardı. Yapılan pas ve pozisyon hataları sonrası, "Tatilden mi geldiniz" diye oyuncularına takılan Doğan, daha sonra üç grup halinde yarı sahada çift kale maç oynattı. Trabzonspor, hazırlıklarına bu akşam saat 18.00' de yapacağı günün ikinci çalışmasıyla devam edecek.

Bu arada antrenmanın son bölümünü izlemeye gelen Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, "Son iki haftadır hem içeride hem dışarıda galip geldik. Her takımla oynadığımız maçlar önemli ama Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray maçları bizim için çok önemli müsabakalar. Futbolcu arkadaşlarımıza güveniyorum. Tam konsantrasyon içindeler. Beşiktaş' ı da yenerek galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Rakiplerin durumuna değil kendi durumumuza bakıyornuz. Beşiktaş 'ın son hafta kaybedip veya kazanması önemli değil bizim için. Önemli olan bizim maçtan galibiyetle ayrılmamız" dedi.

Sayitoğlu, hakemler hakkında ise yorum yapmak istemediğine işaret ederek, "Onlar da sahada en iyi performanslarını sergilemeye çalışıyorlar. Zaman zaman hataları oluyor ve olacaktır da. Ama kasıt unsuru görmüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title