Haberler

Tour Of Antalya 2024 Tarihleri Açıklandı

Güncelleme:

Antalya'nın ev sahipliği yaptığı önemli spor organizasyonlarından biri olan Tour Of Antalya'nın bu yıl 8-11 Şubat 2024 tarihleri arasında beşincisi düzenlenecek.

Antalya'nın ev sahipliği yaptığı önemli spor organizasyonlarından biri olan Tour Of Antalya'nın bu yıl 8-11 Şubat 2024 tarihleri arasında beşincisi düzenlenecek.

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) 2024 takviminde 2.1 kategorisinde yer alan 4 günlük etaplı yol yarışı Tour Of Antalya için Vali Hulusi Şahin Başkanlığında bir koordinasyon toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bisiklet sporunun Antalya ile çok örtüştüğüne dikkat çeken Vali Şahin, "Turizmi 12 aya yaymak, Antalya'nın marka değerini artırmak açısından çok faydalı gördüğüm bu etkinlikleri çeşitlendirerek büyütmenin arayışı içindeyiz. Spor bu anlamda çok güzel bir argüman. Sportif, kültürel ve bilimsel olarak daha büyük çapta faaliyetler yapacağız. Bu etkinlikleri büyüttükçe birim etkinlikten elde ettiğimiz gelir de artıracaktır. Türkiye'nin toplam turizm hedeflerine ulaşmada kilometre taşı olacaktır. Biliyorsunuz 2028 yılında 100 milyon turist 100 milyar dolar gelir hedefimiz var. Bu yolda yürüyeceğiz. Bu yüksek çıtaya ulaşabilmek için her argümanı kullanacağız. Kamu, STK'ler belediyelerimiz ve tüm ilgili kurumlarımızla ahenk içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda şimdiye kadar güzel iş birliğine örnek olan Tour of Antalya'nın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, organizasyon çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Pedalların ritmiyle tarih ve doğayı keşfedecekler

Tour of Antalya Proje Direktörü Haluk Özsevim ve ekip arkadaşları toplantıda katılımcılara, 8-11 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenecek organizasyonun etapları hakkında sunum yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'ndan sonra Türkiye'nin en büyük ikinci bisiklet yol yarışı unvanına sahip olan Tour Of Antalya'da, her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın dört bir tarafından ünlü bisiklet takımları Antalya'da pedal çevirecek. Her yıl farklı bir temayla dikkat çeken Tour Of Antalya bu yıl "Pedalların ritmiyle tarihi ve doğayı keşfet" temasıyla gerçekleşecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalya Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title