Haberler

TFF Merkez Hakem Kurulu, Kayseri'deki Hakemlere Eğitim Verecek

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, Kayseri'de görev alan hakemler ve hakem adaylarına Fahri Aksoy ve Emre Altun'un eğitim vermesi kararı aldı. İstanbul Riva'da düzenlenen Hakem Eğitimciliği Kursu'nu başarıyla tamamlayan Aksoy ve Altun, Kayseri'deki hakemlere oyun kuralları ve hakemlik kural kaideleri hakkında eğitimler verecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, Kayseri'de görev alan hakemler ve hakem adaylarına Fahri Aksoy ve Emre Altun'un eğitim vermesi kararı aldı.

TFF Merkez Hakem Kurulu Hakem Akademisi tarafından Hakem Eğitimciliği Kursu düzenlendi. Federasyonun İstanbul Riva'da bulunan tesislerinde gerçekleştirilen kursa Kayseri'den iki isim katıldı. A Klasman Gözlemcisi, eski hakem Emre Altun ve C Klasman Gözlemci ve eski yardımcı hakem Fahri Aksoy bu kursa iştirak eden isimler odu.

Kursu başarı ile tamamlayan iki isim, Kayseri'de görev yapan ve yapacak olan hakem ve hakem adaylarına oyun kuralları, hakemliğin kural kaideleri hakkında eğitimler verecek. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Emre Altun İstanbul Türkiye Kayseri Futbol Riva Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title