Haberler

Tarık Çamdal Görüşme Masasına

Eskişehirspor Kulübü teknik asbaşkanı Mehmet Akman, Kırmızı Siyahlılar ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve bazı teklifler aldığı iddia edilen Tarık Çamdal'la bu hafta içinde görüşeceklerini söyledi.

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç ile Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mehmet Akman, sezon bitiminde sözleşmesi sona erecek ve transfer teklifleri aldığı iddia edilen genç oyuncuları Tarık Çamdal'la ilgili olarak, şöyle konuştu:

"Tarık'la biz görüştük. Kendisi, gerek hocasının gerek yönetimin gerekse takımdaki arkadaşlığın ve aynı zamanda taraftarların arasındaki bağlardan dolayı son derece mutlu olduğunu, kesinlikle gitmek istemediğini vurguladı. Tabi kendisinin mali ve maddi yönden beklentileri var. Bu görüşmeleri yaptık arada çok az bir fark kaldı. Şu anda kendisi bir belge almak için yurt dışına gitti, menajeriyle bu hafta gelecekler. Tarık konusunu bu hafta gündemimizden kaldıracağımız kanaatindeyim."

Şu ana kadar kulübe hiç bir oyuncuyla ilgili resmi transfer teklifinin gelmediğine dikkati çeken Akman, "Takımızın eksik yönleri olduğunun farkındayız. Bu konuda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şov amaçlı değil, ihtiyaç olan bölgelerde formayı giyebilecek düzeydeki futbolcuları izliyoruz. Tavsiyelerle, söylemlerle değil izleyerek, her türlü araştırmayı yapıyoruz. Eksik olan bölgeye ihtiyaç duyulduğu takdirde transfer yapacağız. Ayrıca bizim 30 kişilik kadromuz var. Bir kadro fazlalığımız var. Özellikle bu mali disiplin konusunda böyle bir tabloyla karşı karşıyayken, tribünde oturan, forma giyemeyen kardeşlerimizi hem Eskişehirspor'a yük olmamaları hem kendileri hem de Eskişehirspor'un menfaatleri için ikinci dönemde de forma giyemeyecek arkadaşlarımız varsa, teknik kadroyla ara dönemde bunları belirleyip, bazı futbolcularla yollarımızı ayıracağız." dedi.

Yönetim Karabükspor maçını taraftarla izleyecek

Kulübün basın sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç da Trabzonspor mağlubiyetinin Avrupa kupalarındaki hedeflerinde bir değişikliğe yol açmayacağını ve telafi edeceklerini söyledi. Saraç, bu hafta sahalarında yapacakları Kardemir Karabükspor maçını yönetim olarak taraftarın içinde izleyeceklerini belirterek, "Eskişehirspor yönetim kurulunun aldığı kararla yönetim kurulumuzun tamamı, başkanımız hariç olmak üzere, açık tribünde taraftarlarımızla birlikte maçı seyredecektir. Bu şova yönelik bir hareket değildir. Biz yönetim kurulu olarak biliyor ve inanıyoruz ki Eskişehirspor camiasından taraftarlarından müthiş bir destek vardır. Bizde taraftarlarımızla iç içe olduğumuzu, onlardan bir parça olduğumuzu göstermek ve bir taraftar gibi maçı seyrederek, bundan zevk ve haz almak için açık tribünde olacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Eskişehirspor Mehmet Akman Tarık Çamdal Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title