Haberler

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tepkisi kamerada

Güncelleme:

Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa'da 2023 Turkcell Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, 2. dakikada sahadan çekildi. O esnada ise tribünlerde oturan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin gülümsediği anlar kameraya yansıdı.

Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı yarıda kaldı. U19 ile sahaya çıkan Fenerbahçe, 2. dakikada sahadan çekildi. O anlarda ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Mehmet Büyükekşi'nin tribünlerde gülümsemesi dikkatlerden kaçmadı.

FENERBAHÇE U19 TAKIMIYLA MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe yönetimi, Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olayların ardından 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirerek üyelerden atılacak adımlarla ilgili yetki aldı. 3 Nisan'da Ali Koç başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda sarı-lacivertli ekip, maçın ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacağını duyurdu. TFF, Fenerbahçe'nin bu taleplerini kabul etmediği için sarı-lacivertli ekip, oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıktı.

ICARDI 1. DAKİKADA GOL ATTI, FENERBAHÇE SAHADAN ÇEKİLDİ

Maçın 1. dakikasında Mauro Icardi'nin attığı gol ile Galatasaray 1-0 öne geçerken, golün ardından A takımı temsilen sahada bulunan Fenerbahçe U19 oyuncuları teknik heyetten gelen talimat ile sahadan çekildi. Bu gelişme üzerine maçın hakemi Volkan Bayarslan maçı tatil etti ve Galatasaraylı oyuncular saha ortasında kutlama yapmaya başladı.

TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ'NİN GÜLÜMSEMESİ DİKKAT ÇEKTİ

O anlarda ise tribünde bulunan ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile maçı seyreden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin gülümsediği anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Büyükekşi Galatasaray Süper Kupa Fenerbahçe Şanlıurfa Futbol Yaşam Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (63)

Ahmet karabulut:

1 dakikada bile 1 gol attık tabi çekilirler 90-0 bitebilirdi

217
764
yanıtYanıtla
adana 01:

gücünüz çocuklara yeter sizde sevinecek kadar küçülürsünüz, fb sizi kendi evinizde yenip şampiyon olacak o zaman ne diceksizin merak ediyorum

yanıt656
yanıt178
N. Harp:

haklisin ahmetim

yanıt47
yanıt152
Niyazi Işık:

Fb nin en guzel cevabi bu aksam saha ya cikip Gs yi ezmeliydi...

yanıt151
yanıt92
Yahya Öksüz:

500 sıfır bıtse ne olur .turk futbolu batmıs .bırakın taraf gozlugu ıle bakmayı

yanıt494
yanıt32
Hakan:

Madem o kadar güçlüsünüz neden Avrupa'nın en fazla penaltı kullanan takımı sizsiniz neden tam puan kaybederken hakemler devreye girip olmadık penaltılar çalıyor size neden rakipleriniz devamlı kırmızı kart görürken sizin adamlar tekme tokat dalmasına rağmen kart görmüyor? Neden Avrupa'nın 3. klas takımlarından fark yiyorsunuz?

yanıt61
yanıt7
THE TURK:

SAATİN KAÇ PARA? SENİ OĞLUMUN DOĞUM GÜNÜNDE PALYAÇO OLARAK ÇAĞIRMAK ÎSTİYORUM.

yanıt79
yanıt25
ibrahim Poyraz:

U19 takımı aynı gün saat 12 de maça çıktı adamlar dış bile almadan urfaya gelip maça çıktılar. Hâlâ dakka bir gol bir derdindesiniz

yanıt138
yanıt19
Fatih :

adana 01: inş. o gün geldiğinde maça çıkabilecek cesaretleri olur. Eşşekler adam olur. Bu fener adam olmaz. (Fotomaç 12 Ekim 1992)

yanıt6
yanıt22
Bükücü:

Operasyon başarılı gülüşü yapmış

92
7
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title