Haberler

Şükran Ovalı - Caner Erkin Evliliği, Çıkan Problemler Nedeniyle Ertelendi

Güncelleme:

Caner Erkin - Şükran Ovalı evliliği çıkan ailevi sorunlar nedeniyle başka tarihe ertelendi.

Yaz sonunda ilan ettikleri aşklarıyla gündem olan Şükran Ovalı ve Caner Erkin'den ilginç bir haber geldi... Beşiktaşlı yıldızın ettiği evlilik teklifinin ardından birlikte yaşamaya başlayan ve ailelerini tanıştıran ünlü çift, herkesten gizlice nikah için de tarih aldı. Güzel oyuncu ve Erkin, 2 Ocak 2017 günü İtalya'da bir ömür mutluluğa 'evet' diyecekti...

AİLEVİ SORUNLAR DA ÇIKTI

Hatta, Şükran Ovalı ve Caner Erkin, Roma Büyükelçiliği'ndeki nikah için de tüm yasal işlemleri yaptı. Herkesten sır gibi saklanan düğünün tüm masraflarını üstlenecek olan Caner Erkin, aile ve sınırlı sayıdaki dostlarının ulaşım ve konaklama gibi detaylarını da halletti. Ancak evlilik öncesinde hemen hemen her çift gibi anlaşmazlık yaşayan Şükran Ovalı ve Erkin, fikir ayrılığına düştü. Aile bireylerinin vize işlemlerinin de 2 Ocak 2017 gününe yetişmemesi üzerine ünlü çift, düğünü ileri bir tarihe erteledi.

"İSTEKLERİYLE CANER'İ ZORLADI"

İptal edilen düğünle ilgili çiftin yakın çevresi "Şükran Ovalı, istekleriyle Caner'i zorladı" dedikoduları yaptı. Ancak yıldız futbolcunun "Şükran, evleneceğim kadın. Düğünle ilgili de kendisinden çok beni düşünüyor" diyerek dedikodulara yanıt verdiği söyleniyor. Bu arada ikilinin yakın çevresinden alınan bilgiye göre; güzel oyuncu ile Caner Erkin aşıklar şehri Roma'da evlenmekte ısrarlı..

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şükran Ovalı Caner Erkin İtalya Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title