Haberler

Son dakika spor: Gedson Fernandes için 24 saatte dev operasyon...Galatasaray, Başakşehir maçına hazır

Güncelleme:

Edinilen son dakika haberine göre Galatasaray, Portekizli orta saha oyuncusunu büyük bir gizlilikle yürüttü ve 24 saat içinde karar verip transferi bitirdiSerhan Türk, İstanbul - DHA Galatasaray, piyasa değeri yaklaşık 15 milyon Euro olan Gedson Fernandes'i kadrosuna kattı.

Galatasaray, Portekizli orta saha oyuncusunu büyük bir gizlilikle yürüttü ve 24 saat içinde karar verip transferi bitirdi

Serhan Türk, İstanbul - DHA

Galatasaray, piyasa değeri yaklaşık 15 milyon Euro olan Gedson Fernandes'i kadrosuna kattı. Portekizli futbolcunun pozitif çıkan covid-19 test sonucu nedeniyle dün uçağa binemedeği bu akşam ise özel uçak ile geleceği belirtildi.  Aradığı orta sahayı transferin son saatlerinde takıma kazandıran sarı-kırmızılılar bu operasyonu büyük bir gizlilikle yürüttü. İrfan Can Kahveci hamlesinin gerçekleşmemesi ihtimaline karşılık bir süredir temasta olunan futbolcu "B Planı" olarak bekletiliyordu. Başakşehir ile yapılan görüşmeler olumsuz seyretmeye başlayınca menajer Ahmet Bulut'a yetki veren sarı-kırmızılılar mutlu sona ulaştı. Ahmet Bulut operasyonu 24 saat içerisinde tamamlandı. Covid-19 testi pozitif çıktığı için özel uçakla gelen 22 yaşındaki futbolcunun lisans işlemlerinde herhangi bir problem yok. 500 bin Euro karşılığında opsiyonsuz şekilde 6 aylığına kiralanan Fernandes 650 bin Euro maaş alacak. Piyasasına göre uygun bir maliyetle gelen Fernandes'in bu kararında Fatih Terim'in büyük payı oldu. Yıldız orta saha Terim ile çalışmayı çok istemesi transferde büyük rol oynadı.

KRİTİK KARŞILAŞMA

Galatasaray, yarın 19.00 Başakşehir ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Beşiktaş derbisinin ardından son 3 maçta 3 galibiyet alan sarı-kırmızılılar Gaziantep karşılaşması sonrası ara vermeden çalışmalarını sürdürdü. Yeni transferlerden Henry Onyekuru'nun Galatasaray formasıyla kaldığı yerden devam etmesi teknik heyette büyük sevinç oluştururken teknik direktör Fatih Terim, kritik mücadelede kendisine görev vermesi bekleniyor.  Galatasaray ve Medipol Başakşehir yarın 28'inci kez kez karşı karşıya gelecek. Daha önceki 27 karşılaşmanın 13'ünü sarı-kırmızılılar, 8'ini Medipol Başakşehir kazandı.

TERİM İLE KOCAMAN KARŞI KARŞIYA

Başakşehir Kulübü'nde teknik direktörlüğe Aykut Kocaman getirilirken, Kocaman ile Fatih Terim ile yine karşı karşıya gelecek. Özellikle Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemlerde ikili arasında sıkı bir rekabet oluşmuştu.

MUHTEMEL 11

Sarı-kırmızılı ekibin karşılaşmaya Muslera, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Arda, Onyekuru, Emre Kılınç, Babel muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray İstanbul Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title