Haberler

Sırrı 1 bardak süt ve 3 hurma! Maç günleri oruç tuttuğu için eleştirilen Benzema'dan gol şov

Güncelleme:

Valladolid maçında 7 dakikada 3 gol atan ve Barcelona deplasmanında hat-trick yapan Karim Benzema, son 2 maçta tam 6 gole imza attı. Tecrübeli forvet, maç döneminde oruç tutmasının performansında düşüş yaratacağıyla ilgili eleştirilere performansıyla yanıt verdi.

Real Madrid'in 35 yaşındaki golcüsü Karim Benzema gösterdiği performansla parmak ısırtıyor. 2 Nisan'da ligde oynadıkları Valladolid karşılaşmasında 7 dakikada hat-trick yapan tecrübeli forvet, İspanya Kral Kupası'nda Barcelona'ya karşı deplasmanda oynadıkları yarı final maçında yine 3 gol attı.

Sırrı 3 hurma ve 1 bardak süt! Oruç eleştirilerine Benzema golleriyle cevap verdi

3 GÜN İÇİNDE 6 GOL

Fransız futbolcu, Ramazan ayında 3 gün içinde çıktığı iki maçta 6 gole imza attı. "Oruç tutmayı asla bırakmam. Hayatımın bir parçası" diyen Benzema, yapılan eleştirilere performansıyla yanıt verdi.

Sırrı 3 hurma ve 1 bardak süt! Oruç eleştirilerine Benzema golleriyle cevap verdi

1 BARDAK SÜT, 3 HURMA

Ballon d'Or' ödülünün son sahibi olan yıldız forvet, 1 bardak süt ve 3 hurma ile oruca başladığını açıklamıştı. Benzema, 2017'de İstanbul Fatih'te sokakta düzenlenen iftar organizasyonuna katılmıştı.

Sırrı 3 hurma ve 1 bardak süt! Oruç eleştirilerine Benzema golleriyle cevap verdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Karim Benzema Valladolid Barcelona Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

TT:

Helal olsun sana be, sayende ecnebiler bile oruca başlayacak :) Bu zenginliğin içinde hala İslam a sımsıkı sarılmak ayrı bi güzellik...Bir çok insanımıza nasip bile olmuyor oruç... Hatta eskiden ecnebilerin gösterdiği saygıyı bile gösteremeyenler var

200
6
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

hurmaların bı tanesı zaten poğaca kadar buyuk :)

0
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title