Haberler

Sinop: Badminton 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu

Türkiye Badminton Federasyonu Tarafından Organize Edilen 'Badminton 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu' Sinop'ta Başladı.

Türkiye Badminton Federasyonu tarafından organize edilen 'Badminton 1. Kademe Yardımcı Antrenörlük Kursu' Sinop'ta başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenörlük kursuna 40 kişi katılıyor. Türkiye Badminton Federasyonu tarafından açılan ve Milli Takımlar Teknik Direktörü, aynı zamanda Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Ramazan İmamoğlu tarafından verilen kursta antrenör adayları, spor salonunda kendi aralarında oynadıkları badminton maçlarında renkli anlarda yaşıyor.

Kasım ayında açılacak olan badminton antrenör kurslarının ilkinin 8-12 Kasım 2006 tarihlerinde Yozgat'da yapıldığını hatırlatan Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk, 20-24 Kasım tarihlerinde Aksaray'da kursun açılacağını söyledi. Öztürk, bir ilde badminton antrenörlük kursu açılabilmesi için en az 40 kursiyer, Squash Antrenörlük kursu açılabilmesi içinde en az 25 kursiyerin başvurması gerektiğini sözlerine ekledi.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kurs 3 gün sürecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title