Haberler

Simav Özel Şeref Koleji Spor, deplasmanda galip

Güncelleme:

Kütahya'nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren Voleybol 2. Lig takımı Simav Özel Şeref Koleji Spor, ilk maçında Turgutlu deplasmanından galibiyetle döndü.

Kütahya'nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren Voleybol 2. Lig takımı Simav Özel Şeref Koleji Spor, ilk maçında Turgutlu deplasmanından galibiyetle döndü.

Simav Özel Şeref Koleji Spor Antrenörü Çetin Aysu, "Bu yıl ilk defa 2'inci lige yükselme başarısı gösteren erkek voleybol takımımız, maç oynamadan geçirdiğimiz ilk haftanın ardından bu hafta Turgutlu Belediye Spor ile deplasmanda karşılaştı. Çekişmeli geçen maçın galibi olmanın haklı gururu ve sevincini yaşıyoruz 3 - 1'lik galibiyetimizi, bu yolda bizi yalnız bırakmayan değerli büyüğümüz Şeref Kazcıoğlu'na hediye ediyoruz. Önümüzdeki hafta Kütahya Belediye Spor'u misafir edeceğiz" dedi.

Simav Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz, deplasmandan 3 puanla dönen profesyonel 2'inci voleybol ligi Simav temsilcisinin sporcularını ve antrenörünü tebrik ederek, sürdürülebilir başarılar diledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Turgutlu voleybol Kütahya Simav Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title