Haberler

Serdar Ali Çelikler: Arda Turan Başarılı Olamazsa Gideceği Takım Survivor Ünlüler Olur

Güncelleme:

Ünlü spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler Arda Turan'ın Medipol Başakşehir'e transferiyle ilgili bir yazı kaleme aldı.

İŞTE ÇELİKLERİN O YAZISI:

"Öncelikle gerçekçi olalım. Arda Turan son 2 yıldır özellikle son 1,5 yıldır futbolundan başka her şeyi ile konuşuldu. Türkiye'de yaptığı hatalar Barcelona cephesinde daha fazla önemsendi. Barcelona medyasına göre de alemleri ile meşhur olmuştu. Türkiye'den başka hiçbir yerde Barcelona futbolcusu olarak saygı görmediğinden Barcelona-'Gizli Kalsın' hattına özel uçak bağlamıştı. Şu an kazandığına yakın parayı verebilecek kulüplerin hiçbiri de aptal olmadığından Arda'yı aslında Avrupa'dan da isteyen hiç kulüp yoktu. Bakmayın Ahmet Bulut'a, Turan'ın ciddi talibi yoktu."

"ARDA İÇİN BEŞİKTAŞ ÇOK MANTIKLIYDI"

"Türkiye'de G.Saray kapısı da kapalı olduğundan en mantıklı yol olan Beşiktaş ile anlaşma zemini bulunmuştu. Hem Ahmet Bulut-Beşiktaş ilişkileri hem de Arda'ya istediği 4 yıllık sözleşmeyi sağlayacak şartları sunabilme kabiliyeti açısından Beşiktaş mantıklıydı. Nitekim Arda da "Ben Beşiktaş'a evet dedim" demişti. Ama Mehmet Ağar ile buluşmasında bir gelecek planı çizildi ve Fatih Terim'in görev süresi olan 1,5 yıllığına bir başka geçiş yolu bulundu."

"Arda muhakkak G.Saray'a gelecek. Bu süre içinde Terim ile ilişkileri düzelmez ise 1,5 yıllığına bir geçiş dönemine ihtiyacı vardı. Orası da Başakşehir oldu. Sayın Gümüşdağ'ın da açıkladığı gibi bu bir Türkiye transferi haline dönüştü. Türkiye'nin artık iç içe geçmiş siyaset-ticaret-futbol aktörlerine göre "Arda geri kazanılmalı" idi. Başakşehir de mantıklı bir yoldu. Hayırlı olsun. Arda'ya tavsiyem Youtube'tan falan bulup "2 dakikada Arda Turan-Futbol hariç her şey" videosunu izlemesi. Ne yazık ki durumu bu. "Hakkımda algı yarattılar falan" demeye çalışmasın. 6 yıl La Liga'da oynayan adamı Beşiktaş ve Başakşehir dışında kimse istemediyse bunu kendisine sormalı en başta."

"BAŞAKŞEHİR'E FUTBOL OLARAK ÇOK ŞEY KATACAK"

"Gelelim işin futbol tarafına. Her insan hata yapar. Arda da yapmıştır ve bunlardan ders almıştır diye umuyorum. Sadece futbolu düşünen Arda Turan dünyanın her takımında başarıyla oynar. En iyi ihtimalle mart başında ilk 11'de oynaması muhtemel olan Arda'nın Başakşehir'e futbol olarak çok şey katacağını düşünüyorum. Adebayor'un gezgin bir 9,5 numara rolüne büründüğü dizilimde Visca ve Mossoro ya da onun yerini alabilecek yeni 10 numarayı çok pozisyona sokacak bir pasör olacaktır. Muhtemelen ligin en az top kaybı yapacak ismi olacağından da Başakşehir'in set hücumlarının gelişmesini sağlayacaktır."

"Hücum bölgesinde çok top tutacağından aslen takım savunmasına da katkı yapacaktır. Avcı'nın takımı zaten şampiyonluk adaylarımdan biri. Arda, sadece futbola odaklanmış Başakşehir'e müthiş katkı sağlayacaktır. Kısacası set hücumunda ve takım savunmasında sınıf atlatacaktır. Kendi açısından ise skor oranını artırması gerek. Tekrar hayırlı olsun.

"BAŞARILI OLAMAZSA GİDECEĞİ TAKIM SURVİVOR ÜNLÜLER OLUR"

"Zaten burada da başarılı olamazsa bundan sonra gideceği takım 'Survivor Ünlüler' olur. Orada da Turabi'ye karşı oynar."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Ali Çelikler Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (9)

adanalı:

arda üzerinden pirim yapmaya çalışan vasıfsız torpilli boş insanlar. ardanın ne kadar büyük bir futbolcu olduğu sizin gibilerin dilinden düşürmediğinden belli

2
12
yanıtYanıtla
ali ekber:

Bu arda fetonun futbol imamı kesin. .

6
5
yanıtYanıtla
adanalı:

başka insanlar gibi sıradan insanlar gibi kıvırmadan eğri yada doğru ama delikanlı gibi konuştuğu için ve dünyanın heryerinde TURKO diye çağırılıp ülke için reklamın en büyüğünü yapan bu delikanlı adama helal olsun

1
9
yanıtYanıtla
medet:

Acunun kankası ya acunda onu garanti finale kadar taşır

7
0
yanıtYanıtla
LİSBOA:

ya arkadaş nedense bu tip bana hiç futbolcu tipi gibi gelmiyor valla şapkaya bak :)

5
0
yanıtYanıtla
GS:

Adam ı anlamayan Ya aptal yada Adam değil Sade tespit yapmış

3
0
yanıtYanıtla
osiris:

Dediokuducu medya ancak çene çalışıyor. . ayağına top deyse bomba zanneder top kafalı. . . birileri çıkıp bir şeyler yapıyor. . . . memlekette her kes yorumcu arkadaş :D

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tebrikler. . .

1
0
yanıtYanıtla
pazar:

spor gazeteleri ve programcıları olarak survivor olsa ne güzel olurdu.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title