Haberler

Seferlerin durduğu Gaziantep Havalimanı'nda mahsur kalan Adem Kılıçcı, yaşadıklarını Haberler.com'a anlattı

Güncelleme:

Tanımlanamayan bir cisim görülmesi üzerine gece saatlerinden bu yana seferlerin yapılamadığı Gaziantep Havalimanı'ndan Haberler.com YouTube canlı yayınına bağlanan milli boksör Adem Kılıçcı, Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur ve Melis Yaşar'a yaşadıklarını anlattı. Saatlerce havalimanında beklediklerini belirten Kılıçcı, "Tam kalkacakken kaptanımız bir anons yaptı ve tanımlanamayan bir cisim olduğunu bildirdi. Biz de bunun üzerine 'UFO mu geldi?' diye espri yaptık." dedi.

Gaziantep hava sahasında tanımlanamayan bir cisim görülmesi üzerine gece yarısından bu yana Gaziantep Havalimanı'ndan iniş ve kalkışlı uçuşlar gerçekleştirilemedi. Bölgede bulunan ve uçuşu iptal edilen ünlü isimler arasında yer alan milli boksör Adem Kılıçcı, Haberler.com canlı yayınında yaşadıklarını anlattı.

"BAYAĞI BİR İNSAN ZORLUK YAŞADI"

Uzun süredir havalimanında beklediklerini belirten Kılıçcı, "Sabah erken geldik. Adıyaman ilçelerini gezdik. En son buraya geldik, uçağa bindik. Tam kalkacakken kaptanımız bir anons yaptı. Tanımlanamayan bir cisim olduğunu bildirdi. Biz de tabi bunun üzerine espriler yaptık, '"UFO" mu geldi' diye. Sonrasında 1-2 saat kadar bekletildik. Bekletildikten sonra da uçağın kalkamayacağını bildirdiler bize. Biz de havalimanına geldik. Sabah 5'e 5.30'a kadar bekledik. Ondan sonra zaten bizi otele gönderdiler. Biz de bilmiyoruz sebebini ama bir takım söylentiler burada biz de duyuyoruz. Ama burada bayağı bir insan seferlerin iptal olmasından dolayı zorluk yaşadı." dedi.

Seferlerin durduğu Gaziantep Havalimanı'nda mahsur kalan Adem Kılıçcı, yaşadıklarını Haberler.com'a anlattı

"BİR PROBLEM OLMADIĞI SÖYLENDİ"

Uçağın kalkışa hazır olduğunu belirten Kılıçcı, "Kimse mağdur olmadı ama insanlar biletlerini zamanlarına göre ayarladığı için ben de mesela bir söyleşim vardı. Sporcu gençlerimizle buluşup bir söyleşi yapacaktık, maalesef ben de oraya katılamadım. Çok üzüldüm. Dün gece 23.30'dan sabah 5.30'a kadar havalimanında bekledik. Hatta uyuyordum ben, beni uykudan kaldırdılar. Ondan sonra otele geçmemizi söylediler. Otele geçtik, otelde uyuduk. Şimdi de havalimanına geldik, uçağımıza bineceğiz. Şu anda bir problem olmadığı söyleniyor." ifadelerini kullandı.

Seferlerin durduğu Gaziantep Havalimanı'nda mahsur kalan Adem Kılıçcı, yaşadıklarını Haberler.com'a anlattı

"SEÇİM SÜRECİNDE DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZİN KALBİ KIRILMIŞ"

Seçim sürecinde deprem bölgesindeki vatandaşların kalbinin kırıldığını belirten Kılıçcı, "Deprem bölgelerinde insanlarla yine konuştuk. Biz buraya uzun süredir gidip geldiğimiz için bazı ailelerde telefon numaralarımız mevcut. Bazı komutanlarla, askerlerle dost olduk. Seçim sürecinde biraz buradaki insanlarda yıprandı. Çünkü zan altında kalan birçok insan var sırf siyasi tercihinden dolayı. Sosyal medya aracılığıyla biraz buradaki depremzede kardeşlerimizin kalbi kırılmış. Ben bunu bizzat gördüm. Ama 'Olabilir' dedim, 'Bu da insanların siyasi kızgınlığı yüzünden istemeden söylediği cümlelerdir' dedim. 'Takılmayın, siz resmin büyük kısmına bakın. Sizi seven, önemseyen insanlar çok. Biz buraya sizin için geldik ve sizin siyasi görüşünüz benim hiçbir şekilde umurumda olmadı." dedim. Ben insanlık görevim için buradayım. O yüzden bunun siyasete alet edilmesi de benim tamamen görüşlerim dışında bir şey. Ben burada insanlık görevimi yapıyorum. Hepimiz ayrı ayrı siyasi görüşe sahip olsak bile hepimiz insanız. Burada kardeşlerimize maddi yardım değil sadece, derdini dinlemek bulundukları düşüncelerden uzaklaştırmak bile çok büyük bir fayda ve bence bizim asli görevimiz bu." şeklinde konuştu.

Seferlerin durduğu Gaziantep Havalimanı'nda mahsur kalan Adem Kılıçcı, yaşadıklarını Haberler.com'a anlattı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gaziantep Havalimanı Bedia Teymur Gaziantep YouTube Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title