Haberler

Seçim sonuçlarıyla yıkımı yaşadı! Ebediyen susma kararı alan Fazıl Say, Ali Koç'tan özür diledi

Güncelleme:

Piyanist ve besteci Fazıl Say, seçimlerin ardından fikirlerini bir daha yazmayacağını belirten bir paylaşım yaptı. Say yaptığı paylaşımda, "Seçim sonucu dolayısıyla üzgünüm. Bir bilinmezlik içindeyim. Sorularım var cevaplarım yok. O yüzden susmak hatta ebediyen susmak şu 53 yaşımda hayatımda en doğru olanıdır." dedi. Ünlü sanatçı, paylaşımlarının devamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan özür diledi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan piyanist ve besteci Fazıl Say, seçim sonuçları nedeniyle üzgün olduğunu belirtti ve artık susacağını söyledi. Ünlü sanatçı paylaşımlarında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da yer verdi.

"ÇEŞİTLİ İNSANLARA ÖZÜR BORCUM VAR"

Fazıl Say yaptığı paylaşımda, "Sevgili dostlarım ve sevgili dost olmayanlarım, yorumlara kapalı bu gönderimde kendi hesaplaşmamda, aşağı eklediğim mesajlarımda, kendi çıkışlarımda hatalı olduklarımı temizlemek istiyorum. Çeşitli insanlara özür borcum var. Çünkü hayatımda yeni bir sayfa açmak istiyorum. Artık susacağım ve bu ülkede fikirlerimi yazmayacağım. Çünkü hiçbir faydamın olmadığının farkındayım. İzninizle, sevdiğim ülkemde sanatımı icra etmeye ve yaşamaya elimden geldiğince devam etmek isterim. Ben ülkemi çok severim, bir kesim beni sevmediyse de her şey zamanla." dedi.

"YANLIŞ VE FEVRİYDİ"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili paylaşım yapan Say, "Çocukluğumdan beri fanatiği olduğum Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç için yine bir yenilgi sonrası ve yıllardır başarısızlığın sinir harbi 'hemen istifa et' yazmıştım. Bu yanlış ve fevriydi. Ali Koç iyi bir başkandır. Gönlünde Atatürk ve Fenerbahçe olan. Başarı formülü yok." ifadelerini kullandı.

Fazıl Say'ın açıklamasının devamı şöyle:

EBEDİYEN SUSMAK EN DOĞRU OLANIDIR"

"Seçim sonucu dolayısıyla üzgünüm. Bir bilinmezlik içindeyim. Sorularım var cevaplarım yok. O yüzden susmak hatta ebediyen susmak şu 53 yaşımda hayatımda en doğru olanıdır. Sadece müziğim konuşsun. Fikir dünyası bir yere varamıyor. Şimdi özürlerime geçelim.

"DOST OLMAK ZORUNDA DEĞİLİZ"

Kültür sanat camiasında da çok kişiyle kavgam oldu. Bu kişiler çok uzun yıllardır beni de sanatımı da değersizleştirme, ötekileştirme derdindelerdi. Dost olmak zorunda değiliz. Ama benim cevaplarım da sertti hepsine. Özür değilse bile keşke hiç cevaplamasaydım."

Fazıl Say'ın paylaşımları:

Seçim sonuçlarına üzülen Fazıl Say, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan özür diledi

Seçim sonuçlarına üzülen Fazıl Say, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan özür diledi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Meral Akşener Fenerbahçe Fazıl Say İYİ Parti Ali Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (3)

SAMET TEMAS:

bu adamda bi sıkıntı var ya. sanki belli bi zaman sonra gerçekten ebediyen susacak bir cahillik yapacak bence.

81
9
yanıtYanıtla
Ali OKTAY:

Fikirlerinin üzerine sifonu çek gitsin Fazıl. Ancak o kadar hükmü var onların

67
10
yanıtYanıtla
Yavuz Sultan Selim:

Buda kendini fasulyeden nimetten sanıyor.. Aman ne olur konuş.. Kim laa bu?

39
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title