Haberler

Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı: Süper Kupa maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun

Güncelleme:

Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak ertelenen Süper Kupa maçının Şanlıurfa'da oynanacağına dair bir paylaşım yaptı.

Süper Lig devleri Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak ertelenen Süper Kupa finaliyle ilgili Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Mustafa Çadırcı'dan flaş bir açıklama geldi.

"ŞANLIURFA'YA HAYIRLI OLSUN"

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Mustafa Çadırcı, "Süper Kupa Maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun." şeklinde bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Mustafa Çadırcı, "Süper Kupa Maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun. Bir nebze katkım olduysa ne mutlu bana. Deprem yaşayan, sel felaketiyle demoralize olan, ekonomisi durağanlaşan ilimize tanıtım, turizm canlılığıyla çağ atlatacaktır." ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

Şanlıurfaspor Başkan Yardımcısı: Süper Kupa maçı Şanlıurfa'ya hayırlı olsun

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Şanlıurfaspor Galatasaray Süper Kupa Fenerbahçe Şanlıurfa Turizm Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

GAGS:

bu şekilde çağ atlanıyorsa, iki üç final maçı sonrası orta çağdan çıkarsınız.. sizin yeriniz yakın çağ ha gayret başganım..

25
4
yanıtYanıtla
Seyyar Yorumcu:

O kadar yetkili ağız varken sana ne oluyor dayı, etkileşim kasmak istiyorsan git infulencer ol.

18
2
yanıtYanıtla
Ay kural:

En uygun şehir ANTALYA... Kesinlikle Antalya da oynanmalıdır. Karda kışta ne işleri var Urfa da, Kars'ta Van'da yahu...Reklamı kapak olacaksa iyi turistik tanınmış bir şehirde olacak. Arabistan'a ve dünyaya kapak olacak şehir Antalya'dır.

3
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title