Haberler

Dilmen anlattı! Erdoğan'ın "Neden Suudi Arabistan?" sorusuna Büyükekşi bu yanıtı vermiş

Güncelleme:

Riyad'daki Süper Kupa krizi öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TFF Başkanı Büyükekşi ile bir yemekte karşılaştığını belirten Rıdvan Dilmen, iki isim arasındaki ilginç diyaloğu katıldığı canlı yayında anlattı. Erdoğan'ın Büyükekşi'ye "Türkiye varken neden Suudi Arabistan'da oynuyorsunuz?" diye sorduğunu belirten Dilmen, Büyükekşi'nin "Ben kulüplere sordum. 4 milyon dolar para var, kazanan ve kaybeden şu kadar alacak dedim. Kulüp başkanları da kabul ettiler" yanıtını verdiğini söyledi.

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan fakat Atatürk tişörtleri ve pankartlarına izin verilmediği için oynanmayan Süper Kupa maçı sonrası Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Süper Kupa'nın Riyad'da oynanma kararı alındığı gün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TFF Başkanı Büyükekşi ile bir yemekte karşılaştığını belirten Dilmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Büyükekşi'ye "Türkiye varken neden Suudi Arabistan'da oynuyorsunuz?" diye sorduğunu, Büyükekşi'nin "Ben kulüplere sordum. 4 milyon dolar para var, kazanan ve kaybeden şu kadar alacak dedim. Kulüp başkanları da kabul ettiler" yanıtını verdiğini söyledi.

ERDOĞAN İLE BÜYÜKEKŞİ ARASINDAKİ KONUŞMAYI AKTARDI

Süper Kupa'nın Suudi Arabistan'da oynanma kararının alınmasının ardından Mehmet Büyükekşi ve Recep Tayyip Erdoğan'ın bir yemekte karşılaştığını ifade eden Rıdvan Dilmen, Habertürk canlı yayınında Erdoğan ile Büyükekşi arasında geçen konuşmayı aktardı.

"4 MİLYON DOLAR PARA VAR DEDİM, BAŞKANLAR KABUL ETTİ"

Konuşmaya Büyükekşi'nin başladığını söyleyen Dilmen, Mehmet Büyükekşi'nin, "Ben kulüplere sordum. 4 milyon dolar para var, kazanan ve kaybeden şu kadar alacak dedim. Kulüp başkanları da kabul ettiler. İlk talep onlardan değil benden gitti." şeklinde konuştuğunu söyledi.

ERDOĞAN: NEDEN SUUDİ ARABİSTAN'DA OYNUYORSUNUZ?

Bu konuşma üzerine Recep Tayyip Erdoğan, Büyükekşi'ye, "Türkiye varken neden Suudi Arabistan'da oynuyorsunuz?" şeklinde soru yöneltiyor...

"O ZAMAN TAMAM"

Erdoğan'ın bu soruna cevap veren Büyükekşi, "İki kulüp de para kazanacağı için böyle bir teklif sunduk ve onlar da kabul etti." dediği ifade edildi. Aldığı bu cevabın ardından Erdoğan'ın da, "O zaman tamam" dediği aktarıldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Suudi Arabistan Rıdvan Dilmen Süper Kupa Türkiye Riyad Politika Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

haylaz_7367:

büyükekşi denilen kişinin Türk futbolundan hatta mümkünse spordan ilişiği kesilmeli uzak tutulmalı

406
50
yanıtYanıtla
Musti40 :

Haylaz: Türkçen iyimi? Suçlayacak birini buldunuz, Neden ekonomosi batık takımlarınıza laf etmiyorsunuz? Kimse onları gitmeye zorlamamış, parayı duyunca başları dönmüş, takımların düştüğü HAL REZALET

yanıt172
yanıt202
Osman Tokgonul:

Ne yedin Rıdvan . yemekte diyorum , ne yedin ? Bizim evde mercimek çorbası var , senin mönü de ne var ?

98
232
yanıtYanıtla
Beyö 4'lü:

Çokmu zoruna gitti yediği içtiği

yanıt106
yanıt30
Ender Emir:

Pek gerçekçi değil.ama birinin üstlenmesi lazımdı

109
136
yanıtYanıtla
erge_nekon:

En doğru cevabı Rıdvandan öğrenmiş olduk

173
64
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Demek mesele para değil mis yeğen...Mesele kriz çıkartmak mış. Hükumetin karar verici makamında olsam , bu takımlara zırnık koklatmam. Devletin tüm desteğini çekerim...

163
49
yanıtYanıtla
şeref aydın:

lütfen kıosacık bir haberi yazmak için aynı cümleleri tektat tekrar kullanmayın.anı yazı sürekli tekrar .bir keredede anlıyabiliyoruz

157
10
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Rıdvan sen de bu kadar muameleye bir milletvekili veya TFF başkanı olamadın. Ama vazgeçmiyorsun azmine hayranım. Dur bakalım bu sefer olur belki..

60
80
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

ibo bir bu iki acıyorum hallerine :))

yanıt31
yanıt46
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title