Haberler

Raul Meireles: Son 2 yılımda, Fenerbahçe'de oynamaktan zevk almadım

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Raul Meireles çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı Lacivertli formayı giydiği dönemle ilgili konuşan Meireles, "Fenerbahçe'deki son 2 yılımda artık aynı tutkuyu, aynı coşkuyu hissetmemeye başladım. Kalkıp idmana gitmek istemiyordum" ifadelerini kullandı.

2012-2016 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Portekizli oyuncu Raul Meireles, Porto'nun televizyon kanalında bir röportaj verdi ve futbolu bırakmasına da değindi.

İşte Raul Meireles'in açıklamaları;

Fenerbahçe'deki son 2 yılımda artık aynı tutkuyu, aynı coşkuyu hissetmemeye başladım. Orada oynamaktan zevk almamaya başladım. Kalkıp idmana gitmek istemiyordum. Eşime futbolu bırakmayı düşündüğümü söylemeye başladım ve sonra da sakatlıklarım başladı, veda ettim.

"HULK'UN GELİŞİMİ İNANILMAZDI"

Porto'da beni en çok şaşırtan takım arkadaşlarım Lisandro Lopez ve Hulk oldu. Hulk'un gelişimi inanılmazdı. Çok saçmaydı. Porto'daki ilk idmanında ne yaptığını bilmiyordu, futbolun ne olduğunu bilmiyordu. Sağına soluna bakıp topa vuruyordu.

Raul Meireles: Son 2 yılımda, Fenerbahçe'de oynamaktan zevk almadım

"HEPSİ PORTO'DA DEĞİŞTİ"

Falcao da geldiğinde çok iyi değildi ancak sonrasında inanılmaz gelişti. Lucho, Fernando, Pepe, Bruno Alves... Hepsi başka oyuncuya dönüştü Porto'da.

"İDMANDAN KOVULDUM"

2004 yılında transfer olduktan sonra Porto'da teknik direktör CO Adriaanse beni sezon öncesinde ağlatmıştı. Bana önce sarı, sonra kırmızı kart gösterdi ve idmandan kovdu. Kimsenin anlamadığı hareketleri vardı.

"HARİKA OYUNCULARLA OYNADIM"

Porto'da harika orta saha oyuncularıyla oynadım ancak en çok beğendiklerim Paulo Assunçao ve Lucho'ydu. Onlarla gözümüz kapalı oynayabiliyorduk.

Raul Meireles: Son 2 yılımda, Fenerbahçe'de oynamaktan zevk almadım

Kaynak: Haberler.com / Spor

Raul Meireles Fenerbahçe Porto Haberler

500

Yorumlar (11)

gsli:

türk oyuncu tetiştireceğine senin gibi çöplere para verenler utansın

10
1
yanıtYanıtla
ANONİM:

Bunu bir galatasaraylının söylemesi bambaşka bir ironi.

yanıt1
yanıt2
Ssssss:

Sen hangi takimi tutuyorsun?

yanıt0
yanıt0
can:

öncelikli hedefi hakem olan bir takımda ne zevk almayı bekliyordun kendini at yere penaltını al bu takımın karekteri bu

3
5
yanıtYanıtla
aliii:

emin ol bizde seni hiç sevmedik yıllarca yan gelip yattın aldığın paralara yazıkkkk senin fenere maliyetin 30 milyon dolardan daha fazla. . . aykutun fenere attığı ikinci büyük kazıkkkk 1. sırada krasiç sonraları vander viel-simao-bienvenü-serdar kesimai-orhan şam. . . . alın size 100 milyon dolar. . . aykutcularrrrrrrr

5
2
yanıtYanıtla
Bayram Yazdıran:

Merak ediyorsan söyleyelim bizde seni izlemekten zevk almadık. Türk futbolcuların değerini anlamak için böyle ruhsuz oyuncuları mı seyretmek zorundayız. Bir Galatasaray''ın UEFA şampiyonu olduğundaki büyük çoğunluğu Türk olan oyuncu kadrosuna bakın birde bu sene Şampiyonlar liginde nerdeyse tamamı yabancı olan kadrosuna. Yazık bu ülkenin dışarıya ödenen paralarına. Sonra mali olarak iflasa sürüklenip taraftarlardan yardım bekler hale geliyoruz. İki üç tane yararlı yabancı bize yeter gerisi boş.

5
2
yanıtYanıtla
haydarr:

fenerlilerde senden hiç zevk almadı

3
1
yanıtYanıtla
Atilla Özturan:

Biz de O nun oyunundan zevk almıyorduk !!

3
0
yanıtYanıtla
Saftirik almanci:

Teknik adamım diye burunları havada olan salaklar ve onlara o parayi salaklar.iddia ediyorum dört büyüklerde bende teknik adamlik yaparım ve avrupadada onlardan başarili olurum

0
1
yanıtYanıtla
Yasir:

Turkiyedeki futbolun örneği. Futbola para yatıranlara acıyorum.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title