Haberler

RAMS Park'ta gol şov! Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 6-2 yendi

Güncelleme:

Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 yendi. Sarı-kırmızılılarda Kerem Demirbay hat-trick yaptı.

Lider Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaştı. 8 gollü maçı sarı-kırmızılılar 6-2 kazandı.

KOHN PERDEYİ AÇTI

Mücadelenin gol perdesini 9. dakikada Derrick Köhn açtı. Mertens'in kullandığı köşe vuruşunda savunma ön direkte topu uzaklaştırdı. Ceza sahası yayında top önüne düşen Köhn gelişine şutunu çekti ve top ağlara gitti.

RAMS Park'ta gol şov! Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 6-2 yendi

TORREIRA SAHNEDE

31. dakikada Icardi sol kanattan topla geldi ve pasını Zaha'ya verdi. Ceza sahası içinde topla buluşan Zaha bekletmeden şutunu çekti. Kaleci Gökhan'ın çıkardığı topta altı pasın içinde önüne düşen topu Torreira ağlara gönderdi. Durum 2-0 oldu.

RAMS Park'ta gol şov! Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 6-2 yendi

HOJER'DEN MÜKEMMEL GOL

39. dakikada Shelvey'in pasında orta alanda topu alan Höjer 30 metreden sağ köşeye sert şutunu çekti ve farkı bire indirdi. Durum 2-1 oldu.

RAMS Park'ta gol şov! Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 6-2 yendi

KEREM DEMİRBAY'DAN 2 ŞIK GOL

Mücadelenin ilk yarısının bitmesine 5 dakika kala sahneye çıkan Kerem Demirbay, 41 ve 45. dakikalarda ceza sahasının dışından 2 şık gol atarak skoru 4-1'e getirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

OLAWOYIN ATTI

Mücadelenin ikinci yarısında 61. dakikada Olawoyin ile Rizespor farkı yeniden ikiye indirdi. Höjer'in kullandığı serbest vuruşta baraja çarpan top ceza sahasındaki Olawoyin'in dizine çarptı ve Muslera'yı yanıltarak ağlarla buluştu.

KEREM DEMİRBAY HAT-TRICK YAPTI!

Rizespor'un attığı golden 1 dakika sonra Galatasaray penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Kerem Demirbay kendi sağına doğru düzgün bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.

RAMS Park'ta gol şov! Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 6-2 yendi

ICARDI FİŞİ ÇEKTİ

Mücadelenin 85. dakikasında baskısını sürdüren Galatasaray, yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin kaydettiği golle durumu 6-2 yaptı. Mücadele bu skorla tamamlandı.

RAMS Park'ta gol şov! Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 6-2 yendi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kerem Demirbay Kerem Demirbay Galatasaray Rizespor Çaykur Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Şükrü Polat:

Gsnin hırsı maç kazanma hırsı değil. Taraftarın sevinci galibiyet değil. Fenerbahçe dün akşam yendiği için yaşadıkları hazımsızlık dışa vurdu :)))

17
42
yanıtYanıtla
Ahmet Melih ALEMDAR:

Omega-3 eksikliği.

yanıt30
yanıt2
Şükrü Polat:

Ahmet Melih Alemdar reflu veya bağırsak sorunu da olabilir

yanıt15
yanıt5
tamer durmaz:

Bu lig neden hala devam ediyor anlamıyorum.Gs ye neden hala kupayı vermiyorlar Fb isterse m.city gibi olsun yinede şampiyon yapmayacaklar.Hala yalandan oynatıyonuz şu ligi

20
34
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

3 kuruşluk zekanizla her şeyin merkezinde diz varsınız. Gittiğiniz yere kadar yolunuz var. Şampiyon cimbom

15
7
yanıtYanıtla
no NAME:

rakibi bile yok ama ılla rakıp yaratacaklar her kurum arkalarında ama olmuyor rakıp olamıyor ne kadar gaz verısenız verın kuslara olmuyor olmucak once sahada rakıp olabılecekler

5
10
yanıtYanıtla
Şükrü Polat:

Avrupadan elenmiş gelmişsiniz Türkiye liginde de tff iteklemesiyle gidiyonuz. Hala başarı diyonuz. Şampiyon siz olun. Avrupada rezil etmeyin kafi

yanıt10
yanıt15
no NAME:

dedı nörsalladdan 6 yıyen kuş . tff mhk yayıncı kurulus ve kasımpasalın iteklemesıyle anca rakıp olabılıyorsunuz guzel sesli kuşş

yanıt1
yanıt2
Winse man:

Şükrüüüüüü 6 çay Çek Galatasaray attıkça sancılanıyorsun şükrüüüüüüüü

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title