Haberler

    Psg, Hollanda'ya Gidiyor

    Fransız ekibi PSG, Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda deplasmanda Ajax ile karşılaşıyor.

    Fransız devi PSG, Şampiyonlar Ligi'nde perdeyi Frank de Boer'un çalıştırdığı Ajax ile Hollanda'da yapıyor. Karşılaşmayı Alman hakem Wolfgang Stark yönetecek.

    Ev sahibi Ajax'da Fischer dışında çok ciddi bir sakatlık bulunmuyor ve Hollanda devinin ideal 11'ini bozması beklenmiyor. İzlandalı yıldız Sigthorsson'un yine gol yollarında takımın yükünü çekecek isim olması beklenirken, Schöne ve Ghazi'nin 4-3-3'lük sistemde ona eşlik etmeleri bekleniyor.

    PSG'de ise defans hattındaki durum can sıkıyor. Sakatlığı devam eden Thiago Silva bu karşılaşmada kesin olarak forma giyemeyecek. Onun defanstaki partneri David Luiz'in ise durumu henüz netleşmedi ancak yoğun tedavisi ile maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Blanc 4-3-3 sistemi ve Cavani, Ibra, Maura üçlüsü ile Ajax'ı vurmayı hedefliyor. Bu bağlamda aynı sistemde orta saha üçlüsü ile büyük ihtimalle Verratti, Motta ve Pastore'den oluşacak.

    MUHTEMEL 11'LERAjax: Cillessen, Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen, Klaassen, Veirgever, Serero, Ghazi, Sigthorsson, Schöne

    PSG: Sirigu, Wiel, Luiz, Marquinhos, Digne, Pastore, Motta, Verratti, Moura, Ibra, Cavani

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    David Luiz Hollanda Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title