Haberler

Dünya, Premier Lig'i konuşuyor! Saha savaş alanına döndü, ünlü hoca taraftarı tekmeledi

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig'in 37. haftasında Everton 2-0 geriye düştüğü maçta Cryastal Palace'ı 85. dakikada bulduğu golle 3-2 devirdi. Bu galibiyetle ligde kalmayı garantileyen Everton'da taraftarlar maçın son düdüğüyle sahaya akın etti. Bu anlarda bir taraftar, rakip takım teknik direktörü Patrick Vieira'yı kışkırttı ve dünyaca ünlü hoca sinirlerine hakim olamayarak taraftarı tekmeledi.

Everton tarihi geri dönüşe imza attığı karşılaşmada Crystal Palace'ı 2-0 geriden gelerek 3-2 yendi ve Premier Lig'de kalmayı garantiledi. Ev sahibi takım galibiyet golünü attıktan sonra taraftarı sevinçten sahaya daldı ve unutulmaz anlar ortaya çıktı.

Dünya, Premier Lig'i konuşuyor! Saha savaş alanına döndü, ünlü hoca taraftarı tekmelediGörüntü: S Sport

MAÇIN SON DÜDÜĞÜYLE ORTALIK KARIŞTI

Premier Lig'in 37. haftasında Everton 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Crystal Palace'ı 3-2 yendi. Ligde kalmayı garantileyen Everton'da taraftarlar 3. golün coşkusuyla maç bitmeden sahaya girdi. Taraftarlar kısa süre içerisinde tribünlere geri dönerken karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte ortalık bir kez daha karıştı.

Dünya, Premier Lig'i konuşuyor! Saha savaş alanına döndü, ünlü hoca taraftarı tekmeledi

Dünya, Premier Lig'i konuşuyor! Saha savaş alanına döndü, ünlü hoca taraftarı tekmelediPatrick Vieira'nın taraftara saldırdığı an

Premier Lig'de tarihi anlar! Saha savaş alanına döndü, dünyaca ünlü hoca taraftarı tekmelediPatrick Vieira'nın taraftara saldırdığı an

SOYUNMA ODASINA GİDERKEN TARAFTARI TEKMELEDİ

Taraftarlar maçın bitmesiyle bir kez daha sahaya girerken, Crystal Palace Teknik Direktörü Patrick Vieira zor anlar yaşadı. Soyunma odasına giden Fransız hoca, kendisini tahrik eden bir taraftarın önce ensesine eliyle vurdu ardından tekme attı. O anlar sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken, yaşananlar uzun süre gündemdeki yerini korudu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Patrick Viera Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

Çınar Saraç:

Evertonu getir süper ligde şampiyon olur , feneri trabzonu götür oraya küme düşer

109
21
yanıtYanıtla
Irfan Çakır:

Çınar bide hangi takımı tuttuğunu yazsaydın eğer ligi ilk iki sırada bitirin takım küme düşerse altındakiler senin tuttuğun takım o lige bile cikamz demek ki herkes önüne baksın kaç takım var

yanıt17
yanıt9
Kürşat Barka:

Covit 19 büyük hasar bırakmış sizde hocam sebebi sizin kıyaslamalarınız elle tutulur gözle görülür mantığın aranamayacağı bir kıyaslama.

yanıt0
yanıt0
Kemal Yavuz:

Dogru diyosun. Besiktasla Salatasaryi gotur, sahada degil sirkte oynatirlar.

25
35
yanıtYanıtla
Seyda Okur:

O kadar da abartmayın mancehstir yunatıd i yenen fenerbahce ye ne diyecen cahil

8
14
yanıtYanıtla
Seyda Okur:

O kadar da cahil olma manchester united i yenen fenerbahceye ne diyeceksin

8
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title