Haberler

Potanın Sultanları Polonya Yolcusu

Güncelleme:

A Milli Bayan Basketçilerimiz Avrupa Şampiyonası'na Katılmak Üzere Polonya'ya Gitti

A Milli Bayan Basketbol Takımı, Polonya'da yapılacak 33. FIBA Avrupa Şampiyonası'na katılmak üzere Varşova'ya gitti. TBF Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, 4. kez Avrupa Şampiyonası'na katılacaklarını belirterek, "Hedeflerimizi büyük koyduk. İlk 5'e girip madalya almak ilk hedefimiz. Diğer bir hedefimiz ise olimpiyatlara katılmak" dedi.

Takımın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini bildiren Sonat, "Dolayısıyla hazır olduğumuzu düşünüyorum. Şampiyonaya kilitlenmiş durumdayız. Başarılı olarak döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Sonat, 8 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek şampiyonada 16 takımın yer aldığını, öncelikli hedeflerinin gruptaki 4 takım arasından ilk üçe girmek olduğunu kaydederek ilk grupta Litvanya, Rusya ve Slovakya ile karşılaşacaklarını söyledi.

Milli Takım Menajeri Canan Erdoğan da, "Hedefimiz olimpiyatlar. Bu hedef için uzun süredir çalışıyoruz. Buna da inanıyoruz. Bu hedef bu sene konulmuş bir hedef değil, uzun yıllar önce konuldu. İlk 5 içerisinde yer almak için oynayacağımız her maçın önemi var, attığımız, yediğimiz sayıların önemi var.

Cumartesi günü Litvanya maçı ile başlayacağız, puan taşıma açısından en önemli maçlardan birisi. Yan grupta da dünya ikincisi ve dünya dördüncüsü olan Belerus ve Çek Cumhuriyeti var, kuvvetli bir grup. O yüzden her maç zor geçecek, bunun bilincindeyiz ama ilk beşte olabilmek için elimizden geleni yapacağız. Buna da inanıyoruz" diye konuştu.

A Milli Bayan Basketbol Takımı'nın Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetimindeki 33. FIBA Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edeceği 12 kişilik kadro şu isimlerden oluşuyor:

"Nevriye Yılmaz, Birsel Vardarlı, Nevin Kristen Nevlin, Şaziye İvegin (Fenerbahçe), Nilay Kartaltepe, Yasemin Horasan (Beşiktaş Cola Turka), Emine Tuğba Palazoğlu, Bahar Çağlar, Işıl Alben (Galatasaray Medical Park), Naile İvegin, Seda Erdoğan (Tarsus Belediyesi), Gülşah Akkaya (Samsun Basket). "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title