Haberler

Özel Sporcular Erman Çetiner, Hasan Can Moran ve Göktuğ Çetin Yeni Şampiyonluklar İçin Çalışıyor

Güncelleme:

Kırklarelili masa tenisi özel sporcuları Erman Çetiner, Hasan Can Moran ve Göktuğ Çetin, yeni şampiyonluklar için çalışmalarını sürdürüyor. Erman Çetiner Trisome Games'de Türkiye'yi temsil etmeyi hedeflerken, Hasan Can Moran ve Göktuğ Çetin ise Türkiye ve Avrupa'da şampiyon olmayı amaçlıyor. Özel sporcular Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü masa tenisi antrenman salonunda antrenör Mustafa Akyüz gözetiminde çalışmalarına devam ediyor.

Kırklarelili masa tenisi "özel" sporcuları Erman Çetiner, Hasan Can Moran ve Göktuğ Çetin, yeni şampiyonluklar için çalışmalarını sürdürüyor.

Masa tenisinde Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonlukları bulunan milli sporcu Erman Çetiner (37) down sendromlu sporcuların olimpiyatları olarak kabul edilen Trisome Games'de, Hasan Can Moran (24) ile Göktuğ Çetin (23) ise Türkiye ve Avrupa'da şampiyon olmayı hedefliyor.

Kentte "madalya avcıları" olarak tanınan Çetiner, Moran ve Çetin başarılarıyla dikkati çekiyor.

Özel sporcular Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü masa tenisi antrenman salonunda antrenör Mustafa Akyüz gözetiminde çalışmalarına devam ediyor.

Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 10 yıldır özel sporcularla çalıştığını söyledi.

Çetiner ile Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonlukları elde ettiklerini ifade eden Akyüz, yeni hedeflerinin 2024 yılında Antalya'da yapılacak Trisome Games'de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu kaydetti.

Çetiner'in 17 bölge, 17 Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonluklarının da arasında bulunduğu 13 uluslararası başarısının bulunduğunu anlatan Akyüz, Moran ile Çetin'in de Türkiye'de 30 kez kürsüde yer aldıklarını dile getirdi.

Yeni başarılar elde edebilmek için hazırlandıklarını vurgulayan Akyüz, "Trisome Games'de güzel bir şekilde ülkemizi temsil edeceğiz. Bizim hedefimiz Türkiye, Avrupa ve dünyada yeni şampiyonluklar." dedi.

Masa tenisinin özel bireylere katkısının çok olduğunu vurgulayan Akyüz, şöyle devam etti:

"Özel bireyler masa tenisi ile öncelikle sosyalleşiyorlar, ikincisi kendi işlerini kendi görme yeteneğine sahip oluyorlar. Kendilerini rahat ifade etmeye başlıyorlar, yani kendi gelişimlerini sağlıyorlar sporla. Masa tenisi naif bir spor. Ayrıca hızlı bir spor olduğu için ani ve çabuk karar verebiliyorlar. Bundan dolayı çocukların hem düşünceleri hem de hareket kabiliyeti artıyor."

Erman Çetiner: "Hedefim Trisome Games'te finale doğru adım atmak"

Erman Çetiner ise Trisome Games için hazırlandıklarını söyledi.

Masa tenisini çok sevdiğini belirten Çetiner, "Hedefim Trisome Games'de finale çıkmak. Rakiplerimi sürekli yeniyorum. Yenince de mutlu oluyorum." şeklinde konuştu.

Çetiner, geçen yıl Çekya'da düzenlenen Down Sendromlular Dünya Atletizm, Masa Tenisi ve Tenis Şampiyonası'nda masa tenisi kategorisinde dünya üçüncülüğü başarısını yenisiyle taçlandırmak istediğini sözlerine ekledi.

Moran ise hedefinin Türkiye ve Avrupa'da şampiyonluklar elde etmek olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Akyüz Kırklareli Gençlik Türkiye Spor Antrenman Spor Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title