Haberler

Osmanlıspor, Bucaspor Maçına Hazır

PTT 1. Lig’in 17. hafta karşılaşmasında Bucaspor’a konuk olacak Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

PTT 1. Lig'in 17. hafta karşılaşmasında Bucaspor'a konuk olacak Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Sezonun ikinci yarısının ilk maçında Bucaspor'a konuk olacak Osmanlıspor, bugün Karşıyaka Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla çalışmaları tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Teknik direktör Uğur Tütüneker nezaretinde ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla haftanın son antrenmanına başlayan Başkent ekibi, daha sonra dar alanda pas organizasyonu ve sprint çalışmasıyla antrenmanı sonlandırdı.

Yarın 14.00'da Yeni Buca Stadı'nda Bucaspor'la karşılaşacak olan Osmanlıspor'da Tonia Tisdell ve Caner Arıcı kart cezalı oldukları için bu karşılaşmada forma giyemeyecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Selçuk Yaşar Karşıyaka Bucaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title