Haberler

    Trabzonsporlu Onur Kıvrak Sezonu Kapattı, Futbol Hayatı Tehlikede

    Güncelleme:

    Dün akşam oynanan Osmanlıspor maçında sakatlanmasına rağmen oynamaya devam eden Onur Kıvrak sezonu kapattı, futbol kariyerini de tehlikeye soktu.

    Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Recep Kıvrak, Osmanlıspor maçında futbol hayatını riske atarak oynadı. Sağ ve sol dizinden birçok kez ameliyat geçiren milli kalecinin bordo-mavili kulüp için yaptığı fedakarlık, futbol kariyerini bitirme tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı.

    Daha önce sağ ve sol dizlerinde yaşadığı çapraz bağ kopmaları nedeniyle iki kez uzun süreli sahalardan uzak kalan Onur'un yakasını sakatlıklar bırakmıyor. Sağ ve sol dizinden birçok kez ciddi operasyonlar geçiren milli kaleci, risk alarak futbol kariyerini sürdürmeye çalışıyor. Osmanlıspor maçını sakat sakat tamamlaması milli kaleciyi ciddi sakatlık tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı.

    İLK CİDDİ OPERASYONU ABD'DE GEÇİRDİ

    Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Recep Kıvrak, ilk ciddi operasyonu ABD'de geçirdi. Onur Recep Kıvrak, bordo-mavili takımın formasını giydiği süre içinde iki kez büyük sakatlık geçirdi. 12 Mart 2011'de Kasımpaşa ile oynanan maçın son dakikalarında sağ diz ön çapraz bağları kopan Onur, ABD'de ameliyat oldu ve 2011-12 sezonunda lig maçlarında forma giyemedi.

    Onur Kıvrak, 2 Ekim 2014'te UEFA Avrupa Ligi'nde Legia Varşova ile Trabzon'da oynanan maçın 64. dakikasında sakatlandı. Talihsiz futbolcunun bu kez sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu belirlendi. Yine bir operasyon geçiren Onur, 7 ay sonra 8 Mayıs 2015'de antrenmanlara çıkmaya başladı. Varşova maçının ardından forma giyemeyen Onur, sakatlandıktan 9.5 ay sonra 16 Temmuz 2015'te UEFA Avrupa Ligi ön eleme turundaki Differdange 03 maçıyla formasına kavuşabildi.

    ÇİNLİ DOKTOR İKİ KEZ AMELİYAT ETTİ

    Trabzonspor'un tecrübeli eldiveni Onur Recep Kıvrak, iki kez Çinli doktor Freddie Fu'ya ameliyat oldu. İlk ameliyatı ABD'nin Pittsburgh kentinde yer alan Pittsburgh Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirildi. Fu, kaleci Onur'un ikinci ameliyatını ise İstanbul'da özel bir hastanede gerçekleştirdi. Çinli doktor milli kalecinin bundan sonraki futbol yaşantısında alacağı riskleri başarılı eldivene anlatmıştı.

    İKİ KEZ ÇAPRAZ BAĞLARI KOPTU

    Onur Kıvrak'ın, 2011'de sağ diz ön çapraz bağları ve 2014'te ise bu kez sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu belirlenmişti. Son ciddi operasyonunu Trabzon'da geçiren Onur Recep Kıvrak, menisküs yırtığından ameliyat olmuştu.

    TOPLAM 94 MAÇI KAÇIRDI

    Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak 16. kez operasyon geçirdi. 2010 yılından bu yana maç kaçırmasına neden olan sakatlıkları nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşayan Onur, 94 maçta forma giyemedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri Onur Recep Kıvrak Trabzonspor Onur Kıvrak Spor Haberler

    500

    Yorumlar (9)

    Emre:

    2010-2011 şampiyon Fenerbahçe diyoruz ve bizene onursuz Onur’dan :)

    6
    18
    yanıtYanıtla
    KARGA:

    BETER OL HAMSİ BEYİNLİ...

    2
    9
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    bır besıktaslı olrak kaptana cok gecmıs olsun dılıyorum ben kaptanı hem kısılıgı hemde ınsanlıgında cok temız bırı bence mıllı takımda kalecı olarak tek gormek ıstdıgım kısı gecmıs ols kaptan acıl sıfalar

    5
    1
    yanıtYanıtla
    TRABZONSPOPLU:

    sen adamsın

    yanıt0
    yanıt1
    Brütüs:

    Şimdi sana madalya takarlar. Bizim Türk topçular ne zaman profosyönel olmayı öğrenecek.

    3
    2
    yanıtYanıtla
    MALATYASPORLU:

    bir MALATYASPORLU olarak hakkı yenen bir milli kalecidir ONUR KIVRAK Malatyasporlu olmama rağmen resmi asılı olan bir futbolcu Onur Kıvrak Tekrar dönmesini umut ediyorum.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    AS:

    bazı yorumlara bakıyorum da insanlıktan nasibini alamamış zihniyetler var yazık gerçekten insanlığınızı fanatizme satmış koyun sürüleri

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Objektif biri:

    Bir Bjk li olarak Geçmiş olsun. Takımın bel kemiğidir Onur. Karakterlidir. Burada beter ol filan yazan karaktersizler önce sizi insanlığa davet ediyorum. Fanatizmle sonra savaşırız.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    viyanali:

    Bir takim ancak bu Kadar adi olur sikeci Bunu fener yada Galatasaray yapsaydi aglarlar ama kendileri yapinca görmezden gelirler bahane Hazir kaleci sakatti , kibris rumlarinada maci sattiklarinda gökdeniz feda edilmisti. . . 870 milyonluk borcu böyle kapatir lazlar SIKE denince En Büyük TRABZONSPOR

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title