Haberler

Nürnberg'li Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı

Güncelleme:

Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'te forma giyen ve Almanya Futbol Federasyonu'nun yakından takip ettiği Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye'den yana yaptı.

Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'te forma giyen genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı.

"KALBİMİN SESİNİ DİNLEDİM"

18 yaşındaki golcü, alt yaş kategorilerinde olduğu gibi A Milli Takım tercihini de Türkiye'den yana yaptığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Can Uzun, "Kalbimin sesini dinledim" sözleriyle tercihini de belirtti.

Nürnberg'li Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı

Nürnberg'li Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı

"TÜRKİYE İÇİN GURURLA OYNAYACAĞIM"

Konuyla ilgili açıklama yapan Uzun, "Hangi milli takımın bana şampiyonluk getireceğine dair herhangi bir taktiksel değerlendirme yapmadım. Milli takımda yüreğinizle oynarsınız, bu şan ve şerefle ilgilidir... Kendi ülkenizde bir futbol efsanesi olmaktan daha büyük bir şey yoktur... Her şeyimi vereceğim ve Türkiye için gururla oynayacağım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milli Takım Bundesliga Can Uzun Nürnberg Türkiye Almanya Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Seyyar Yorumcu:

Adam olacak çocuk, ilk sınavını başarıyla verdi.

27
2
yanıtYanıtla
Ahmet Melih ALEMDAR:

Her ne kadar da Almanya da doğup, büyüse bile kalbinin sesini dinledi ve kendi ülkesini, ay yıldızlı bayrağını seçti. Keşke diğerleri de aynısını yapsaydı

13
1
yanıtYanıtla
tolga cem:

Kurban olurum seni yaratan Allah'a. Yolun izin açık, ömrün bereketli olsun..

11
2
yanıtYanıtla
Burak simsek:

Adam??

9
2
yanıtYanıtla
remzi akgul:

Türk milli takımı için büyük avantaj fakat Almanlar vatan haini ilan etmiş olabilirler !! Nitekim her türlü altyapı ve eğitim desteğini alıyorsun ve sana yatırım yapanı seçmiyorsun !!

0
3
yanıtYanıtla
JY:

UYANIK BAKTI ALMANYA KADROYA ALMAYACAK BEN TERCIGIMI TURKIYE'DEN YANA KULLANIYORUM DEDI.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title