Haberler

Milli Futbolcumuz Nuri Şahin, Werder Bremen'deki İlk Maçına Çıktı

Güncelleme:

Uzun süredir formasını giydiği Borussia Dortmund'dan Werder Bremen'e transfer olan Nuri Şahin, yeni takımının formasını FC Emmen'le oynanan hazırlık maçında giydi.

Transfer döneminin bitimine saatler kala Borussia Dortmund'dan SV Werder Bremen'e transfer olan Nuri Şahin, yeni formasını dün SV Werder Bremen ile Hollanda'nın 1. Lig ekibi FC Emmen arasında oynanan hazırlık karşılaşmasında giydi.

Milli maç arasını değerlendiren SV Werder Bremen, Hollanda 1. Ligi'ne bu sezon yükselen FC Emmen ile Bremen'e 100 km mesafedeki Leer kentinde dostluk maçı yaptı.

Leer Hoheellern Stadı'nda oynanan ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı Werder Bremen 2-1 kaybetti. Werder Bremen'in golünü 40'ıncı dakikada Klaassen kaydederken, FC Emmen'in galibiyet golleri 29'uncu dakikada Bannink ve 50'nci dakikada Niemejer'den geldi.

GÖZLER NURİ'NİN ÜZERİNDEYDİ

Karşılaşma boyunca herkesin gözü adeta ilk kez Werder Bremen formasını giyen Nuri Şahin'in üzerindeydi. İlk 11'de başlayıp 90 dakika sahada kalan ve oldukça da istekli görünen Nuri Şahin'in rakipten top çalması ve attığı uzun paslar sürekli tribünlerden alkış aldı. Nuri Şahin'e olan yoğun ilgi maç sonunda da devam etti. Soyunma odalarından takım otobüsüne giden yolda bekleyen taraftarlar, Nuri Şahin'den imza almak ve kendisiyle fotoğraf çektirebilmek için yoğun çaba harcadı. Aynı şekilde karşılaşmayı takip eden medya mensupları da, takım otobüsünün yanında Nuri Şahin'in etrafını sararak kendisiyle söyleşi yaptılar.

"SÜREKLİ OYNAYARAK TAKIMA KATKI SAĞLAMAYI HEDEFLİYORUM"

Karşılaşma sonrası Demirören Haber Ajansı'nın sorularını da yanıtlayan Nuri Şahin, yeni kulübüyle ilgili hedeflerini şöyle açıkladı:

"Sağlıklı bir şekilde sahada olmayı ve sürekli oynayarak takıma katkı sağlamayı hedefliyorum. Benim için de, takım için de hayırlı ve başarılı bir sezon olur inşallah."

"DORTMUND HEP EVİM OLARAK KALACAK"

15 yıl formasını giydiği Borussia Dortmund ile duygusal bir veda yaşadığının hatırlatılması üzerine de Şahin, "Dortmund benim her zaman evim olacak, onlara minnettarım, orada yaşadığım 15 yılı unutmak mümkün değil, orada çok hatıralarım var. Borussia Dortmund camiası ile karşılıklı sevgi saygımız hep yaşayacaktır, böyle bir veda olduğu için de çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli oyuncu ayrıca, 'Transferin ani mi oldu?' sorusuna da, "Ani gelişen bir transfer olmadı. Görüşmelerimiz sürüyordu. Sonunda da benim için en hayırlısı böyle olmasıydı" yanıtını verdi.

Bu arada Werder Bremen ile karşılasan FC Emmen'de Caner Cavlan da 90 dakika forma giydi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Werder Bremen Nuri Şahin Dortmund Spor Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title