Haberler

    Moyes'in Alacağı Para Bile Belli

    Galatasaray'la görüşmelerde bulunmak üzere İstanbul'a gelen David Moyes'in menajerinin de Türkiye'ye gelmesiyle birlikte imza atacağı öğrenildi.

    Manchester United'dan ayrıldıktan sonra Amerika'da uzun bir tatil yapan Moyes, sürpriz bir şekilde İstanbul'a geldi. Galatasaray'la kısa süre önce masaya oturan David Moyes, sarı kırmızılı takımla sözleşme imzalamak içn Türkiye'de.

    İngiliz basınında dün ortaya çıkan Moyes gerçeğinin ardından İskoç teknik adam aniden İstanbul'a geldi. David Moyes'un ardından İskoç teknik adamın menajerleri de İstanbul'a geliyor. konuyla ilgili Eurosport.com Türkiye'ye konuşan Muzzi Özcan, Moyes'in artık Galatasaray'ın başında yeni teknik adam olacağını belirtti.

    David Moyes'un Galatasaray'dan yıllık 3,5 milyon Sterlin garanti ücret, bonuslarla beraber de 5 milyon Sterlin alacağı belirtildi. Bonusların Şampiyonlar Ligi, Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası'nı içerdiği, ancak en yüksek rakamın 4. yıldızın takımlasıyla verilecek olan 1 milyon Sterlin olduğu öğrenildi. Moyes'in 3 yıllık kontrata bu akşam ya da yarın imza atması bekleniyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Galatasaray David Moyes İstanbul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title