Haberler

Bahçeli'den, Akşenir'in Gökhan Zan hamlesine cevap mı geliyor? Samet Aybaba paylaşımı kulisleri salladı

Güncelleme:

Trabzonspor'un efsanesi Ünal Karaman ve eski milli futbolcu Gökhan Zan'a İYİ Partli lideri Meral Akşenir'in rozet takmasının ardından MHP Genel Başkanı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Akın Yavuz'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Ünlü teknik direktör Samet Aybaba ile kare paylaşan Yavuz, "Kıymetli hemşehrim Samet Aybaba hocamla bugünden bir kare..." notunu düştü, MHP'nin Aybaba hamlesi yapacağı söylentileri doğdu.

Futbol dünyasının önemli simalarının siyaset sahnesine atılmasıyla gündem hareketlendi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzonspor'un efsane futbolcusu ve teknik direktörü Ünal Karaman ile Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takım formaları giyen eski futbolcu Gökhan Zan'a rozet taktı.

MHP'den Ünal Karaman ve Gökhan Zan hamlesine karşılık mı geliyor? Samet Aybaba fotoğrafı kulisleri hareketlendirdi

ÜNAL KARAMAN KONYA'DAN, GÖKHAN ZAN HATAY'DAN ADAY OLDU

Ünal Karaman,memleketi Konya'dan İYİ Parti milletvekili aday adayı oldu. Gökhan Zan da memleketi İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

MHP'den Ünal Karaman ve Gökhan Zan hamlesine karşılık mı geliyor? Samet Aybaba fotoğrafı kulisleri hareketlendirdi

YAVUZ'DAN, SAMET AYBABA PAYLAŞIMI

Yaşananların ardından MHP Genel Başkanı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Akın Yavuz, sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yavuz, ünlü teknik direktör ile birlikte olduğu kareyi "Kıymetli hemşehrim, Samet Aybaba hocamla bugünden bir kare.." notuyla paylaştı.

MHP'den Ünal Karaman ve Gökhan Zan hamlesine karşılık mı geliyor? Samet Aybaba fotoğrafı kulisleri hareketlendirdi

BAHÇELİ'NİN HEMŞEHRİSİ

Bu paylaşım, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin memleketi olan Osmaniye doğumlu Samet Aybaba'nın MHP'den milletvekili aday adayı olacağı söylentilerini doğurdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (3)

haksız mıyım:

bu nedir yav. yok gökhan zan, samet aybaba. futbol takımı mı kuruyorsunuz ülkeyi yönetecek donanımlı bir ekip mi? ayıp yemin ederim. bunlara oy moy yok arkadaş. erbakanın 30 maddelik talebine bak bir de şunlara bak. tek oyum var, erbakana

10
11
yanıtYanıtla
Cenk Erdiler:

Her iki spor adamı da inşaallah meclise girer..Mhp ne yapsa fayda etmez baraj altı kalır, bağırsaklarını temizler,aslına geri döner

9
10
yanıtYanıtla
Suleiman Dardani:

Transfer piyasası maşallah

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title