Haberler

Mersin İdman Yurdu'nda Galatasaray Maçı Hazırlıkları Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında Mersin İdman Yurdu, kendi sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Mersin İdman Yurdu, kendi sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Macit Özcan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan antrenmanda kırmızı-lacivertliler, ısınma ve adaptasyon hareketlerinin ardından yarı sahada maç yaptı. Çalışma, soğuma egzersizleriyle sonlandı.

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, oynayacakları Galatasaray maçının son dere önemli olduğu vurgulayarak, rakiplerinin çok güçlü olduğunu ancak sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Mersin İdman Yurdu'nun güçlü bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Kahramanlı, "Şu an biraz şanssızlıklar var ama inşallah bunu kıracağız ve çıkışı yakalayacağız. Bundan sonra ne olursa olsun zor veya kolay hiç fark etmez, bizim puan toplamamız lazım. En az 3-4 maç almamız gerekiyor. İlk devrenin kapanmasına 8 hafta kaldı. Bir kaç maç kazanıp devre arası eksiklerimizi de tamamlayarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Kahramanlı, Pazar günkü maç için taraftarların desteğine de ihtiyaç duyduklarını belirterek, tüm Mersinlileri takımlarına destek vermeye çağırdı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title