Haberler

    Mehmet Topal'ın Son Durumu...

    Sol ayak bileği burkulan Mehmet Topal'ın takımdan ayrı çalıştığı antrenmanı, sağ kasığında sorun yaşayan Egemen Korkmaz tedbir amacıyla erken bıraktı.

    Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde 14 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

    Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlu'nun da izlediği bildirildi.

    Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda, Çaykur Rizespor ile yapılan kupa maçında forma giyen futbolculara yenileme programı uygulandığı, diğer futbolcuların taktiksel çalışmalar yaptıkları belirtildi.

    MEHMET TOPAL'IN AYAK BİLEĞİ ŞİŞTİ

    Kupa mücadelesinde sol ayak bileği burkulan Mehmet Topal'ın, bileğindeki şişme nedeniyle takımdan ayrı çalıştığı bildirildi. Takım doktoru Burak Kunduracıoğlu'nun yaptığı kontrollerin ardından futbolcunun özel program dahilinde çalışmasını sürdürdüğü kaydedildi.

    Sağ kasık bölgesinde sertleşme oluşan Egemen Korkmaz'ın antrenmanın son bölümünde tedbir amacıyla çalışmayı bıraktığı, sakatlıkları bulunan futbolculardan Alper Potuk'un koşu yaptığı, Hasan Ali'nin ve belinde ağrısı olan Serdar Kesimal'in de tedavi edildiği belirtildi.

    Yarın sabah antrenmanıyla hazırlıklarını tamamlayacak sarı-lacivertliler, akşam saatlerinde özel uçakla Gaziantep'e gidecek.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Egemen Korkmaz Mehmet Topal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title