Haberler

Medipol Başakşehir-Antalyaspor Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, geçen hafta Beşiktaş ile oynadıkları maçın 11'inde tek değişikliğe gitti.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, geçen hafta Beşiktaş ile oynadıkları maçın 11'inde tek değişikliğe gitti.

Avcı, Beşiktaş maçında sakatlanarak oyundan çıkan, tedavisinin ardından hafta içinde takımla antrenmanlara katılan Emre Belözoğlu'nu riske etmedi. Deneyimli futbolcu yedekler arasında bulunurken, Emre'nin yerine Attamah ilk 11'de sahaya çıktı.

Turuncu-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Samuel Holmen ve Cenk Ahmet Alkılıç, kadroda yer almadı.

Bu arada, Medipol Başakşehirli yaklaşık 2 bin taraftar tribünde takımlarını desteklemek için yer aldı. Konuk Antalyaspor'u ise yaklaşık 400 taraftarı destekledi.

Samuel Eto'o ilk 11'de

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da 12. haftada oynadıkları Adanaspor maçının 11'inde tek değişiklik yaptı.

Çalımbay, geçtiğimiz hafta ilk 11'de sahaya çıkan Mbilla'nın yerine Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o'ya şans tanıdı.

"Aladağ'da Yüreğimiz Yandı"

Medipol Başakşehirli futbolcular, Antalyaspor ile oynadıkları maç öncesinde ısınmaya, Adana'nın Aladağ ilçesinde özel öğrenci yurdunda çıkan yangında yaşamını kaybedenleri anmak için üzerinde "Aladağ'da Yüreğimiz Yandı" yazısı yer alan pankartla çıktı.

Futbolcular, taraftarlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Kale arkası tribününde de hafta içinde bebekleri yaşamını yitiren Çaykur Rizesporlu Leonard Kweuke ve Kardemir Karabüksporlu Abdou Razack Traore'nin resimlerinin yer aldığı "Acınız Acımızdır" yazılı pankart bulundu.

Dünya Engelliler Günü unutulmadı

Dünya Engelliler Günü'nde, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ve Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nın iş birliği ile gerçekleştirilen organizasyon sebebiyle iki takım futbolcuları seremoniye engelli çocuklarla çıktı. Çocuklar turuncu-lacivertli atkılar ile sahada yer aldı.

Medipol Başakşehirli futbolcular da sahaya "Engelsiz Hayat Birlikte Daha Güzel" yazılı pankartı taşıyarak geldi.

Chapecoense tişörtleri

Medipol Başakşehirli futbolcular, Kolombiya'da düşen uçakta yaşamını yitiren Chapecoense'nin oyuncularını anmak için ısınmaya, üzerinde Brezilya ekibinin adının yazılı olduğu antrenman yelekleri ile çıktı.

Maç öncesinde de Chapecoense takımı için saygı duruşunda bulunuldu.

Turuncu Bando tribünde

Gönüllü Medipol Başakşehir taraftarları tarafından kurulan Turuncu Bando, Antalyaspor karşılaşmasıyla ilk kez tribündeki yerini aldı.

Turuncu Bando'nun bundan sonraki her iç saha maçında batı üst tribününde yer alacağı belirtildi.

Kaynak: AA / Spor

Abdullah Avcı Antalyaspor Beşiktaş Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title