Haberler

Maximiles Black The Bodrum Cup'ta Selanik ve İstanbul rotaları da dahil edildi

Güncelleme:

Bu yıl 35'inci kez gerçekleşen Maximiles Black The Bodrum Cup'a Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kapsamında Selanik ve İstanbul rotaları da eklendi. Yarışlar Kuşadası-Yalıkavak etabının sonunda görkemli bir şekilde karşılandı. Bodrum yarışı öncesinde tekneler ve yarışçılar dinlenme fırsatı buldu. Bodrum etapları 16 Ekim'de başlayacak ve 21 Ekim'de tamamlanacak. Kazananlara kupalar konserden sonra verilecek.

Fırat AKAY / BODRUM,

BU yıl 35'inci kez gerçekleşen geleneksel Maximiles Black The Bodrum Cup'a Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kapsamında önceki yıllardan farklı olarak Selanik ve İstanbul rotaları da dahil edildi. Yarışlarda Kuşadası-Yalıkavak etabının sonunda tekneler Yalıkavak'ta görkemli şekilde karşılandı. 14 Ekim'de Yalıkavak Marina'nın ev sahipliğinde ağırlanan tekneler ve yarışçılar, 16-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Bodrum yarışından hemen önce dinlenme fırsatı buldu. 16 Ekim'de Bodrum Belediye Meydanı'nda gerçekleşecek olan kampana töreniyle Bodrum etapları başlayacak. 17-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlar kapsamında belirlenen rota Bodrum Limanı'ndan başlayarak, Çökertme ve Kissebükü'ne uzanacak ve ardından Bodrum'da tamamlanacak. Bodrum Cup kazananlarına kupaları ise 21 Ekim Cumartesi akşamı konserden sonra verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kuşadası İstanbul Selanik Bodrum Turizm Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title