Haberler

    Mathieu Valbuena Sistemi!

    Vodafone Park’ta bir kez daha Beşiktaş karşısına çıkacak Fenerbahçe’de Valbuena’lı bir ilk 11 düşünülüyor. Takımın savunma tarafının sekteye uğramaması adına ise özel bir sistem üzerinde duruluyor.

    CELAL UMUT EREN

    Sarı-lacivertlilerde, ligdeki Beşiktaş yenilgisini, kupada telafi etmeyi planlıyor. Vodafone Park'ta, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçına çıkacak Fenerbahçe'de özellikle kadro konusunda farklılıklar bekleniyor. Mathieu Valbuena'yı ilk 11'de düşünen teknik heyet, buna uygun bir de sistem arıyor. Aykut Kocaman ve ekibi, bilhassa takım savunmasını ön planda tutuyor.

    Fransız yıldızın hem hücuma çıkarken yaptığı top kayıpları hem de takım savunmasına beklenen katkıyı sunamaması bazı endişeler yaratıyor.

    Ancak sarı-lacivertli heyet, dirençli bir orta saha eşliğinde Valbuena'nın serbest stilde oynaması planlarını yapıyor. 4-3-2-1 sistemi de en çok üzerinde durulan sistem olarak dikkat çekiyor.

    Dirar-Mehmet Topal-Souza üçlüsünün direnç sağlaması beklenirken, Valbuena'nın daha çok oyun kurucu tarzında Giuliano ile forvet arkasında görev yapması ön görülüyor.

    Kanat önlemi

    Ayrıca derbide beklerde Şener ve Hasan Ali ikilisinin yer alması da ihtimaller arasında. Kanatlardan gelecek akınların da beklerin temkinli olmasıyla kapatılması bekleniyor. Lig maçında kalesinde 37 orta görüp, Quaresma'yı tutamayan Fenerbahçe, kupada aynı hatayı yapmak istemiyor.

    Çift yönlü sıkıntı

    Orta sahaya çok önem veren Fenerbahçe'de özellikle çift yönlü oyununun eksikliği dikkat çekiyor. Souza-Mehmet Topal ikilisiyle belli bir direnç yakalansa da ileri dönük oyunda tıkanıklık oluyor. Ozan Tufan'ın şu an kadro dışı olması, Mehmet Ekici'nin sakatlık sonrası henüz fiziken toparlayamaması ve Oğuz Kağan ile Eljif Elmas'ın da yaşlarından dolayı henüz üst düzey seviyede erken bulunması alternatif sıkıntısı yaşatıyor.

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mathieu Valbuena Türkiye Kupası Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title