Haberler

Konyaspor Teknik Direktörünün Açıklaması

Güncelleme:

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Tütüneker: Kalan maçlarda 4 5 puan daha alırsak ligi istediğimiz yerde bitiririz.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 2-1 galip geldikleri Çaykur Rizespor maçına ilişkin, "Kalan maçlarda 4-5 puan daha alırsak ligi istediğimiz yerde bitiririz" dedi.

Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hayati önem taşıyan bir maçı kazandıklarını belirterek futbolcularını tebrik etti.

Futbolcularının inanılmaz bir mücadele gösterdiklerini anlatan Tütüneker, şunları kaydetti:

"Bu hafta beklentimiz fazlaydı. Bu hafta da kaybetseydik kafalar düşecekti. İlk yarıda top daha çok bizde görüktü ama aktif olamadık. İkinci yarıda final pasları daha iyi olsaydı skor daha farklı olabilirdi. Şans da yanımızdaydı. Kendi kalelerine attılar. Mücadeleden inanılmaz mutluyum. 16 puandayız, çok iyi bir yerde olduğumuzu düşünüyorum. 20 puan falan olursa çok iyi olur. İkinci yarı daha şiddetli geçecek. Kalan maçlarda 4-5 puan daha alırsak ligi istediğimiz yerde bitiririz. İyi oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Tütüneker, kalan 4 maça konsantre olduklarını, gelecek ve gidecek futbolcularla ilgili kararlarını devre arasında vereceklerini dile getirdi

Yeşil beyazlı futbolcu Tolga Ünlü ise iki puan üstlerindeki rakiplerini yenerek önemli bir maç kazandıklarını söyledi.

Fazla gol pozisyonuna giremediklerini ancak iyi mücadele ettiklerini aktaran Ünlü, "Yenilmek istemiyorduk. Galibiyeti düşünerek oynadık. ikinci golümüzde şans da olsa kazandık. Dirençli bir takım olduğumuzu gösterdik" değerlendirmesini yaptı.

-Çaykur Rizespor cephesi-

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise 7-8 maçtır sıkıntı çektiklerini, sakat futbolcuların bunda büyük payı olduğunu bildirdi.

Konya'ya galibiyet için geldiklerini ancak başaramadıklarını ifade eden Çalımbay, "Tabii ki bu böyle gitmeyecek. Kalan 4 maçta en iyi şekilde mücadele edip, antrenmanlarda çalışarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bugün baktığımızda iyi mücadele ettik. Pozisyonlarımız var. İleride en büyük sıkıntımız top tutmakta zorlanmak. Şansız bir anda gol yedik. Daha çok çalışıp bu gidişe son vereceğiz. Fenerbahçe maçıyla lige tekrar iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Futbolcu Orhan Ovacıklı da kazanmak için geldikleri Konya'dan mağlubiyetle ayrılmanın üzücü olduğunu ifade etti.

Pes etmeyeceklerini belirten Ovacıklı, "Önümüzde 4 maç var. Karadeniz insanına pes etmek yakışmaz. Önümüzdeki maçlardan maksimum puanla ayrılmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Torku Konyaspor Uğur Tütüneker Tolga Ünlü Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title